Στέφανος Τσιτσιπάς και Paula Badosa ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με τον πιο ειλικρινή τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στέφανος Τσιτσιπάς και Paula Badosa ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με τον πιο ειλικρινή τρόπο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους και η ανακοίνωση «τα είπε όλα».

Μια πολύ απρόσμενη ανακοίνωση έκανε πριν λίγα 24ωρα η Paula Badosa, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό της από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι δύο νεαροί, καταξιωμένοι τενίστες ήταν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο και όλα μέχρι πρότινος έδειχναν πως η σχέση τους είναι ανεπηρέαστη από τυχόν επαγγελματικές δυσκολίες.

Δυστυχώς Badosa-Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να λύσουν τυχόν διαφορές και οδηγήθηκαν στον χωρισμό, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές τους.

Μετά τη συνάντηση με Τσιτσιπά-Badosa ο David Beckham βρήκε & άλλο τρόπο για να ενθουσιάσει τις fans

https://www.instagram.com/p/C4_pf30MP4W/

Τσιτσιπάς-Badosa: Η ανακοίνωση του χωρισμού

Πριν από μερικές ώρες η Paula Badosa δημοσίευσε μια ανακοίνωση σε Instagram-story στην οποία εξηγεί ότι εκείνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισαν να χωρίσουν και να παραμείνουν φίλοι, τρέφοντας αμοιβαίο σεβασμό.

Η διάσημη τενίστρια ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί την απόφασή τους και ευχαρίστησε τους fans για την υποστήριξη που έχει λάβει μέχρι και σήμερα.

«Μετά από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια», αναφέρει η ανακοίνωση.

badosa2.jpg

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Paula Badosa με ένα τρυφερό post

Και συνεχίζει: «Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, της οικογένειάς μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Το πρώην ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό και πόζαρε συχνά μαζί στα social media, δείχνοντάς μας πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι ένιωθαν. Οι δυο τους είχαν κάνει αρκετά ταξίδια μαζί, με την πρόσφατη απόδρασή τους στο Miami να συνοδεύεται από μια συνάντηση με τον David Beckham.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αναφερθεί με τα πιο τρυφερά λόγια στην Badosa δηλώνοντας: «Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα».

Πηγή κεντρικής: paulabadosa