Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για την απώλεια του μπαμπά της και έδωσε μια σημαντική υπόσχεση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για την απώλεια του μπαμπά της και έδωσε μια σημαντική υπόσχεση

Η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση. Η απώλεια του μπαμπά της και η εξομολόγηση.

Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM όπου κατάφερε και έφτασε στον τελικό, αποτελώντας ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα.

Πριν από περίπου δύο χρόνια το νεαρό μοντέλο βυθίστηκε στο πένθος μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media η Παρασκευή αναφέρεται στην απώλεια του λατρεμένου της μπαμπά και μιλά ανοιχτά για τα συναισθήματά της.

https://www.instagram.com/p/C2Nq0aZMDVh/

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι περήφανη για την καταγωγή την και ο τσιγγάνικος χορός της το δείχνει

Tο συγκινητικό μήνυμα της Παρασκευής Κερασιώτη για την απώλεια του μπαμπά της και η υπόσχεση

Πριν από λίγες ώρες η Παρασκευή Κερασιώτη δημοσίευσε μερικά Instagram-stories για να ευχηθεί «Καλό Πάσχα» στους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ημέρες των εορτών είναι συχνά μελαγχολικές για όσους έχουν βιώσει μια απώλεια στον άμεσο περίγυρό τους και το μοντέλο δεν δίστασε να παραδεχθεί πόσο πολύ της έχει στοιχίσει ο θάνατος του μπαμπά της ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2022.

kerasioti10.jpg

«Λείπεις μπαμπά μου, όποιος δεν έχει βιώσει αυτό τον πόνο δεν μπορεί να καταλάβει. Μου λένε γιατί μιλάς συνέχεια για τον μπαμπά σου έχει περάσει τόσος καιρός. Ο μπαμπάς μου, ο καλύτερος άνθρωπος, η καλύτερη ψυχή..έχετε νιώσει ποτέ να ραγίζει η καρδιά σας; έχετε χάσει την γη κάτω από τα πόδια σας; έχετε νιώσει τόσο πολύ πόνο; Κάθε μέρα ο πόνος μεγαλώνει σε έναν άνθρωπο που περνάει μια απώλεια μην του λέτε μην κλαις, μη στεναχωριέσαι, να είστε δίπλα του και να τον πάρετε μια αγκαλιά. Πόσο ευχαριστώ τον μπαμπά μου για τον άνθρωπο που με έχει κάνει, για τις αξίες που μου έχει δώσει..τώρα καταλαβαίνω πόσο σε αγαπώ. Να τους αγαπάτε, να τους το λέτε, να τους το δείχνετε. Εύχομαι χρόνια πολλά και όμορφα σε όλους», έγραψε το μοντέλο στην ανάρτησή της.

kerasioti11.jpg

Και πρόσθεσε: «To ξέρω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή, ο Θεός λένε σου στέλνει όσα μπορείς να αντέξεις. Να έχετε πίστη , υπομονή, επιμονή, να είστε γεμάτοι αγάπη, να δίνετε αγάπη. Έχω μάθει να μοιράζομαι πολλά πράγματα από τη ζωή μου μαζί σας και δεν θα σταματήσω να το κάνω, σας ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνετε».

Λίγο αργότερα η Παρασκευή πόζαρε με την πολυαγαπημένη της ανιψιά (κόρη της αδερφής της), στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία.

kerasioti12.jpg

Η Παρασκευή Κερασιώτη από το GNTM στέλνει ένα μήνυμα για τα όνειρα που δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε

https://www.instagram.com/p/CXPThjpAuPi/

«Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος.. Σήμερα μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου…Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα… Θα σε αγαπάω αιώνια!», είχε γράψει η αδερφή της Παρασκευής, Μαρία Κερασιώτη για τον μπαμπά τους.

https://www.instagram.com/p/Czk65HHM1vZ/

Πηγή κεντρικής: paraskevi_kerasioti