Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάνει τη λάθος ανατροπή στον Σασμό και συλλαμβάνει τη Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάνει τη λάθος ανατροπή στον Σασμό και συλλαμβάνει τη Βασιλική

Τα απρόβλεπτα του Σασμού λίγο πριν το φινάλε του. Άλλος φταίει και άλλος την «πληρώνει» στην οικογένεια των Σταματάκηδων. 

Η σειρά Σασμός επιστρέφει σήμερα μετά το Πάσχα και στην πορεία προς το φινάλε της όλα μοιάζουν δύσκολα. Θα έχουμε αρκετές παρορμητικές κινήσεις από τους χαρακτήρες και το κεντρικό πρόσωπο γίνεται ξανά η Βασιλική - Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δείχνει αποφασισμένος ως εισαγγελέας Γιακωβάκης να κλείσει όλες τις υποθέσεις, με μεγάλο κόστος και έτσι στρέφεται εναντίον του η κίνηση που θα κάνει με τη σύλληψή της. Θα του στοιχίσει και προσωπικά όλη αυτή η ιστορία.

Η οργισμένη Μαρίνα, η αμετανόητη Καλλιόπη

Η Μαρία Πρωτόπαππα ως Μαρίνα, θα μας συγκινήσει στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, γιατί θα καταλάβει σύντομα ότι όλοι, γνωρίζουν το μυστικό πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Eκείνος που με τη σιωπή του οδήγησε στη δολοφονία από τον Αστέρη του γιου της Πέτρου. Και ο Παύλος θα παραδεχτεί στη Μαρίνα πως το γνώριζε, αλλά θα της εξηγήσει, πως ήταν αδύναμος να κάνει το οτιδήποτε.

Από την καταδίκη στην προσωρινή συγχώρεση στον Σασμό με 2 επιστολές που τα αλλάζουν όλα

Αυτή η απόγνωση θα την οδηγήσει και σε μαύρες σκέψεις, αλλά τελευταία στιγμή δεν θα κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας. Θα μοιάζει, αλλά δεν θα είναι προς το τέλος της ζωής της.

Από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά, αλλά είναι αμετάπειστη. Δεν θέλει να παραδοθεί ο Μαθιός της σε καμία περίπτωση.

https://www.instagram.com/p/C6ihJT4qpJU/

Αυτό που θα τους εκπλήξει όλους και ιδιαίτερα εκείνη επειδή συμμετείχε, είναι η σύλληψη της Βασιλικής από τον εισαγγελέα Γιακωβάκη για τη δολοφονία του Λάζαρου. Η πιστοποίηση του DNA δεν αφήνει περιθώρια. Δεν μπορεί να επικαλεστεί πως δε βρισκόταν στον ίδιο χώρο λίγο πριν ο δολοφόνος του γιου της Νικηφόρου πεθάνει. Το μόνο που θα προσπαθήσει να κάνει είναι να αποδείξει πως ήταν ατύχημα. Όλοι στρέφονται εναντίον του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για την κίνησή του αυτή, το να φυλακίσει δηλαδή, μία έγκυο γυναίκα. Κυρίως ο Μαθιός αλλά και η Στέλλα.

Εκείνος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Η μόνη που φαινομενικά μπορεί να σώσει τη Βασιλική, είναι η Καλλιόπη. Γιατί ήταν μάρτυρας εκείνη τη βραδιά (να μη πούμε και οργανωτής όλης της επιχείρησης) και είδε πως παρά την πρόθεση δεν μπόρεσε να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει.

Θα αφεθεί ελεύθερη η Βασιλική; Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε, γιατί οι πληροφορίες λένε πως όταν γεννήσει, θα είναι δίπλα της και ο Μαθιός αλλά και όλη η υπόλοιπη οικογένεια.

Τα fun club Βασιλικής και Μαθιού στο Twitter/X φυσικά και δε συμφωνούν με αυτή την εξέλιξη και θέλουν το ζευγάρι αγαπημένο μέχρι να γεννηθεί η κόρη τους, η μικρή Καλλιοπίτσα.