Η ταλαντούχα κόρη των Μποσταντζόγλου-Παπαδήμα, Θαλασσινή, έχει νέα σχέση με τραγουδιστή

Τζένη Ντεμιράι
Η ταλαντούχα κόρη των Μποσταντζόγλου-Παπαδήμα, Θαλασσινή, έχει νέα σχέση με τραγουδιστή

Η ηθοποιός και κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Μπιμπή βρήκε ξανά τον έρωτα.

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται πως έχει ανοίξει στην προσωπική ζωή της Θαλασσινής Μποσταντζόγλου, αφού δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Αδαμόπουλο.

Στην πρώτη τους συνεργασία η Δήμητρα Παπαδήμα και η κόρη της Θαλασσινή «γνωρίστηκαν» ακόμα καλύτερα

https://www.instagram.com/p/C7JWk-juWMG/

Η ηθοποιός και κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Μπιμπή βρήκε τον έρωτα στον τραγουδιστή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor.

Η 28χρονη Θαλασσινή έχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά ασχολείται με την υποκριτική, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της. Η ίδια συμμετείχε μάλιστα, στη σειρά «42°C» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και έκανε μεγάλη επιτυχία, αλλά και στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος».

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Θαλασσινή έκανε ένα ακόμα νέο βήμα στην υποκριτική. Για πρώτη φορά σκηνοθέτησε μια θεατρική παράσταση, στην οποία μάλιστα πρωταγωνίστρια ήτα η μαμά της. Το έργο λέγεται «Το πορτρέτο» και αφορά τη ζωή της Πηνελόπης Δέλτα, την οποία και υποδύθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Ποιος είναι ο Χρήστος Αδαμόπουλος

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος, που φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με τη Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, συμμετείχε στο X-Factor το 2022. Βρισκόμενος στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, κατάφερε τελικά να βγει τέταρτος, διαγράφοντας μία εξαιρετική πορεία στον διαγωνισμό.

Μπορεί να έχει δηλώσει ότι αντιμετώπισε με δυσπιστία το show, ωστόσο, κατάφερε να του ανοίξει πολλούς δρόμους. Αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο μουσικό show, συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα.

https://www.instagram.com/p/C2AA_GMsxKP/

Η αγάπη του Χρήστου για τη μουσική είναι φανερή και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, αφού αρκετές είναι οι φορές που επιλέγει να δημοσιεύσει βίντεο στα οποία τραγουδά δημοφιλή κομμάτια, ακόμα και α καπέλα.

Όταν η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για την κόρη της και η Θαλασσινή για τους γονείς της

Τον Ιανουάριο του 2024, η Θαλασσινή είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Δύο με 10, μαζί με τον πατέρα της κα την μητέρα της. Τότε, η Δήμητρα Παπαδήμα είχε δηλώσει μιλώντας για την έκθεση που συνοδεύει την υποκριτική και την κόρη της:

«Δεν φοβήθηκα, γιατί ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο για την κόρη μου, από την ημέρα που τη γέννησα. Απλά φοβήθηκα μην την τρομάξω από το τόσο συναίσθημα, που δεν το βγάζουμε εύκολα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως όταν η Θαλασσινή είδε τις πληγές της και συνειδητοποίησε ότι η μητέρα της δεν ήταν ακριβώς ο άνθρωπος που φανταζόταν ωρίμασε και ταυτόχρονα ήρθε πιο κοντά της.

Στην ίδια συνέντευξη, η Θαλασσινή είχε μιλήσει για τη σχέση των γονιών τις, λέγοντας πως περνάνε δεύτερο μήνα του μέλιτος. «Περνάνε μία περίοδο που είναι καλύτερα από ποτέ μεταξύ τους. Για να έρθει αυτή η περίοδος έχουν περάσει κι άλλα».

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp