5 φορές που η Δούκισσα Νομικού είπε «Σ 'αγαπώ» στον Δημήτρη Θεοδωρίδη με μια φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 φορές που η Δούκισσα Νομικού είπε «Σ 'αγαπώ» στον Δημήτρη Θεοδωρίδη με μια φωτογραφία

Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε με τον σύζυγό της στις Κάννες και μας θύμισε πόσο ταιριαστοί είναι. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Στις Κάννες βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δούκισσα Νομικού μαζί με την ομάδα της η οποία φρόντισε να λάμψει στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο red carpet του φεστιβάλ φορώντας μια cut out maxi δημιουργία της Celia Kritharioti και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/C7DC3r9IbmN/

«Η χολυγουντιανή μας σταρ»! Η Μελίνα Ασλανίδου είπε την αλήθεια για την εξωπραγματική Δούκισσα

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης στην πιο je t'aime φωτογραφία

Στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού βρίσκεται διαρκώς ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να περάσει μερικές ημέρες μόνο για δύο στη Γαλλική ριβιέρα, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Πριν από λίγες ώρες η 37χρονη πόζαρε με τον σύζυγό της στον διάδρομο του ξενοδοχείου όπου μένουν στις Κάννες και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Νομικού και Θεοδωρίδης είναι απόλυτα κομψοί και ταιριαστοί με τον επιχειρηματία να φορά μαύρο κοστούμι σμόκιν και να χαμογελά πλατιά στο πλευρό της γυναίκας του.

https://www.instagram.com/p/C7KR08arL_Z/

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους (ο 6χρονος Σάββας και η 5χρονη Αναστασία) να τους γεμίζουν καθημερινά με απέραντη ευτυχία.

Τα ταξίδια, η αγάπη για τα ζώα και τα sports είναι μόνο μερικά από αυτά που τους ενώνουν, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί συχνά ολιγοήμερες οικογενειακές αποδράσεις. Τα καλοκαίρια Νομικού-Θεοδωρίδης επιλέγουν να χαλαρώνουν στη Μύκονο, το νησί όπου γνωρίστηκαν και διατηρούν εξοχική κατοικία.

Η Δούκισσα Νομικού είναι περήφανη για τον τίτλο της #xazomom & τις υπέροχες photos με τα παιδιά της

4 φορές που η Δούκισσα Νομικού πόζαρε με τον άντρα της ζωής της και «τα είπε όλα»

Με την έλευση του νέου έτους η Δούκισσα Νομικού έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram για το 2024, δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, o οποίος αποφεύγει την υπερέκθεση.

https://www.instagram.com/p/C1jmM3-Lynp/

«Το πρώτο φιλί για το 24❤️ Δικό σου θα είναι κάθε χρόνο 🙏🏻 Να έχουμε μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», είχε γράψει η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα του πρώτου post της για το νέο έτος.

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στην ντουλάπα της και οι αδερφές Πρέλεβιτς έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο

Μια ματιά στο Instagram feed της Δούκισσας Νομικού αρκεί για να διαπιστώσεις ότι δεν διστάζει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά της, κάνοντας τρυφερές αναρτήσεις.

https://www.instagram.com/p/Ceno0nbLh4_/

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου ❤️ 5 χρόνια η γυναίκα σου, για πάντα το κορίτσι σου 😍», είχε γράψει η Δούκισσα Νομικού ανήμερα της 5ης επετείου με τον άντρα της ζωής της.

Τα τελευταία χρόνια η «Dutchess» έχει αποφασίσει η πρώτη φωτογραφία κάθε έτους να είναι στο πλευρό του Δημήτρη της. Το 2022 η παρουσιάστρια ευχήθηκε «Καλή χρονιά» στους followers της με μια #couplegoals φωτογραφία που συγκέντρωσε 46 χιλιάδες likes.

https://www.instagram.com/p/CYMXhRrvl9M/

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Δούκισσα Νομικού νιώθει ασφάλεια, γαλήνη και απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να του εκφράζει την ευγνωμοσύνη της.

«Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου ❤️Χρόνια μας πολλά μωρό μου 🙏🏻», είχε γράψει η 37χρονη με αφορμή την 4η επέτειο γάμου.

https://www.instagram.com/p/CP8MWeAjIDD/

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της η Δούκισσα Νομικού είχε εξομολογηθεί: «Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια εννιάμιση με δέκα. Δε μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους (ο Δημήτρης Θεοδωρίδης), αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δε θέλει να βγαίνει... Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_