Vincent Cassel-Narah Baptista: Η κομψή εμφάνιση στις Κάννες αποδεικνύει ότι παραμένουν in love

Τσακιρίδου Χριστίνα
Vincent Cassel-Narah Baptista: Η κομψή εμφάνιση στις Κάννες αποδεικνύει ότι παραμένουν in love

Vincent Cassel και Narah Baptista έδωσαν το παρών στο Φεστιβάλ των Καννών και απέδειξαν πόσο ερωτευμένοι είναι. Τα κομψά looks και οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Ανανεωμένος, ερωτευμένος και ξέγνοιαστος δείχνει ο Vincent Cassel, με την πρόσφατη εμφάνισή του στις Κάννες να γίνεται talk of the town.

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης γύρισε γρήγορα σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό και τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της 27χρονης καλλονής, Νarah Baptista.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το γνωστό μοντέλο μοιάζει εκπληκτικά στην πρώην σύζυγό του, Tina Kunakey.

Vincent Cassel και Narah Baptista γιόρτασαν ξέφρενα το καρναβάλι και δεν «μασκάρεψαν» τον έρωτά τους

H εντυπωσιακή εμφάνιση Cassel-Baptista στις Κάννες

Τα τελευταία 24ωρα ο Vincent Cassel και η σύντροφός του βρίσκονται στις Κάννες ενόψει του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Το ερωτευμένο ζευγάρι παρευρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας για το Vanity Fair (που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου και έλαμψε στο κόκκινο χαλί, μαγνητίζοντας τα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/C7MHeK5Imhi/

Για την περίσταση η Narah Baptista επέλεξε μια mini ροζ δημιουργία με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και embellished λεπτομέρειες στους ώμους.

O Vincent Cassel παρέδωσε μαθήματα στυλ επιλέγοντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι σε γκρι απόχρωση, ροζ πουκάμισο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

https://www.instagram.com/p/C7Jo7JvrVl3/

Ο 57χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του David Cronenberg, «Les Linceuls (The Shrouds)», που συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Narah Baptista και Vincent Cassel ζουν τον έρωτά τους όμως όλοι μιλούν για την Tina Kunakey

Cassel και Baptista ζουν τον έρωτά τους στη Γαλλική ριβιέρα και πιθανότατα θα κάνουν νέα κοινή εμφάνιση στο Palais des Festivals.

https://www.instagram.com/p/C7MHlz1o3tV/

Από τον Vincent Cassel μέχρι τον David Beckham:Οι πιο sexy άνδρες σε καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας

H 27χρονη καλλονή μοιράστηκε στο Instagram ένα backstage video από την προετοιμασία της για το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/reel/C7J_SilILRs/

Ο Vincent Cassel είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Πριν από μερικούς μήνες Cassel-Baptista έκλεψαν τις εντυπώσεις στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου πραγματοποίησαν εμφάνιση στο Baile da Arara, ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο πλαίσιο των εορτασμών του καρναβαλιού.

https://www.instagram.com/p/C3U7Wuton_P/

Τον περασμένο Νοέμβριο o Vincent Cassel (ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1966) γιόρτασε τα 57α γενέθλιά του στην αγκαλιά της Baptista, με fan page του ηθοποιού στο Instagram να μοιράζεται τότε τρυφερές φωτογραφίες τους από το Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/Cz_y-wgt0vH/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: getty