Vincent Cassel και Narah Baptista γιόρτασαν ξέφρενα το καρναβάλι και δεν «μασκάρεψαν» τον έρωτά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Vincent Cassel και Narah Baptista γιόρτασαν ξέφρενα το καρναβάλι και δεν «μασκάρεψαν» τον έρωτά τους

Ο Vincent Cassel και η Narah Baptista ταξίδεψαν στη Βραζιλία και περνούν ανέμελες στιγμές. Ο ξέφρενος χορός του ζευγαριού.

Ανανεωμένος και full in love δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Vincent Cassel ο οποίος ξαναβρήκε το άλλο του μισό, λίγους μήνες μετά το χωρισμό από την Tina Kunakey.

Ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της 27χρονης καλλονής, Νarah Baptista, η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην πρώην σύζυγό του.

Vincent Cassel και Narah Baptista χόρεψαν ξέφρενα στο καρναβάλι του Ρίο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγα 24ωρα οι φωτογραφίες και τα video που απεικονίζουν το ζευγάρι σε ξέφρενο χορό στο καρναβάλι του Ρίο. Cassel και Baptista ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να ζήσουν από κοντά τη μαγική αυτή εμπειρία και να χαλαρώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/reel/C3We9y2OUQf/

Cassel-Baptista έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Baile da Arara, ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο πλαίσιο των εορτασμών του καρναβαλιού του Rio de Janeiro και εμφανίστηκαν ημίγυμνοι, φορώντας ασημί σύνολα με κρυστάλλους.

https://www.instagram.com/p/C3U7Wuton_P/

Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα μάτια και τα φωτογραφικά φλας στράφηκαν επάνω τους, με τους ίδιους να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και να απολαμβάνουν το γεγονός.

https://www.instagram.com/p/C3V6g1MuRZd/

Για την περίσταση ο ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι και ένα κολιέ με κρόσσια ενώ η σύντροφός του εμφανίστηκε με το κάτω μέρος ενός μαύρου μπικίνι και ασημένιο μπικίνι σε σχήμα καρδιάς.

https://www.instagram.com/p/C2SlviYIRNx/

Ο Vincent Cassel έγινε 57 και η 27χρονη αγαπημένη του Narah Baptista του ευχήθηκε κάπως έτσι

Τον Νοέμβριο o Vincent Cassel (ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1966) γιόρτασε τα 57α γενέθλιά του στην αγκαλιά της Baptista, με fan page του ηθοποιού στο Instagram να μοιράζεται τότε νέες φωτογραφίες τους από το Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/Cz_y-wgt0vH/

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ποζάρει με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και τα χαμόγελά τους είναι η πιο τρανή απόδειξη για το πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Στο video που ακολουθεί θα δεις περισσότερα.

O γάμος Kunekey- Cassel

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων κοντά στο Biarritz, τη γενέτειρα του 26χρονoυ μοντέλου.

Το γαμήλιο hashtag ήταν η ημερομηνία της τελετής δηλαδή #24août2018 και η νύφη κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο Vera Wang νυφικό της.

«Είμαι 52 και παντρεύομαι με ένα 21ός ετών κορίτσι. Και πάλι, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος και σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά», είχε τονίσει ο Cassel στη συνέντευξή του για τον γάμο με την Tina και τα παιδιά ήρθαν όντως.

cassel3.webp

Τον Απρίλιο του 2019 το top model έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Vincent Cassel, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Amazonie. Ο 56χρονος έχει ήδη δυο κόρες από τον γάμο του με την Μοnica Bellucci (1999–2013), τη 19χρονη Deva και την 13 ετών Léonie.

Πριν λίγους μήνες ο Vincent Cassel έσβησε όλες τις φωτογραφίες της Kunakey από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πυροδοτώντας τις φήμες για τον χωρισμό τους, ο οποίος επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο ωστόσο ο ηθοποιός γύρισε γρήγορα σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Πηγή κεντρικής: narahbaptista