Ο Timothée Chalamet απέκτησε κέρινο ομοίωμα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να πας Λονδίνο

Τζένη Ντεμιράι
Ο Timothée Chalamet απέκτησε κέρινο ομοίωμα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να πας Λονδίνο

Για να δημιουργηθεί η φιγούρα του Timothée Chalamet χρειάστηκαν εννέα μήνες

Αν έχει όνειρο να βγάλεις μία φωτογραφία πλάι στον Timothee Chalamet έχεις έναν καλό λόγο για να επισκεφθείς το Madame Tussauds στο Λονδίνο, αφού εκεί θα βρίσκεται από τις 24 Μαΐου ένα ομοίωμά του.

Η εικόνα του Chalamet ως Bob Dylan «πρόδωσε» ένα στοιχείο για την ταινία «A Complete Unknown»

NY Premiere of

Ντυμένο με Alexander McQueen το κέρινο ομοίωμα του Chalamet

Το κέρινο ομοίωμα του σταρ του «Dune» κάνει το ντεμπούτο του ντυμένο από την κορυφή ως τα νύχια με Alexander McQueen, δωρεά του οίκου μόδας, μαζί με μπότες που παραχώρησε ο ίδιος ο Chalamet. Ο ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί φορώντας το συγκεκριμένο outfit στην πρεμιέρα της ταινίας του Dune στο Λονδίνο το 2021.

Για να δημιουργηθεί η φιγούρα του 28χρονου ηθοποιού χρειάστηκαν εννέα μήνες, ενώ το δύσκολο part ήταν τα μαλλιά, για τα οποία χρειάστηκαν ώρες επίπονης τοποθέτησης κάθε τρίχας από τις διάσημες μπούκλες του σταρ.

«Κομψός, ταλαντούχος και χωρίς να φοβάται να δείξει συναισθήματα εκτός οθόνης»

Η Jo Kinsey, υπεύθυνη του στούντιο της Madame Tussauds στο Λονδίνο, περιέγραψε τον Chalamet ως «κομψό, ταλαντούχο και χωρίς να φοβάται να δείξει συναισθήματα εκτός οθόνης», προσθέτοντας: «Ο Chalamet αμφισβητεί το τι σημαίνει να είσαι πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ το 2024».

«Η ικανότητά του να υποδύεται μια ποικιλία χαρακτήρων που είναι περιεκτικοί, οικείοι και ευάλωτοι, ενώ παράλληλα σπάει τα αναμενόμενα κοινωνικά πρότυπα ως άνδρας αστέρας του Χόλιγουντ που βρίσκεται στο προσκήνιο, είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί συνεχές θέμα συζήτησης και για τον οποίο οι θαυμαστές του τον αγαπούν», τόνισε.

«Είναι τιμή μας να τον απαθανατίζουμε στο Λονδίνο και να είμαστε οι πρώτοι που θα σμιλέψουμε και θα διαμορφώσουμε αυτά τα διάσημα ζυγωματικά», κατέληξε.