Η εικόνα του Chalamet ως Bob Dylan «πρόδωσε» ένα στοιχείο για την ταινία «A Complete Unknown»

Τζένη Ντεμιράι
Η εικόνα του Chalamet ως Bob Dylan «πρόδωσε» ένα στοιχείο για την ταινία «A Complete Unknown»

O Timothée Chalamet μετά το «Dune: Μέρος Δεύτερο» είναι έτοιμος για ακόμα μία επιτυχία στον κόσμο της 7ης τέχνης. 

Η πρώτη εικόνας με τον Timothée Chalamet ως Bob Dylan είναι γεγονός. Και φαίνεται ότι μέσα από αυτή γίνονται ορατές και μερικές πληροφορίες που αφορούν την πλοκή της επερχόμενης βιογραφίας που θα έχει τον τίτλο «A Complete Unknown».

NY Premiere of

Στο «Dune: Μέρος Δεύτερο» ο Timothee Chalamet μπλέκεται ξανά με πολιτικές σκοπιμότητες ως «μεσσίας»

Το στοιχείο για την πλοκή που έγινε φανερό από την πρώτη εικόνα του Chalamet ως Bob Dylan

Σύμφωνα με το Variety, το «A Complete Unknown» ακολουθεί την μουσική πορεία του Dylan στην folk κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, αφότου, δηλαδή, ο star μετακόμισε από την Minnesota στη Νέα Υόρκη, όταν βρισκόταν ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Στην εικόνα από το set που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Chalamet φαίνεται να φορά ένα παλιό κασκόλ, γάντια και ένα χοντρό jacket. Φαίνεται ακόμα ότι στόχος είναι να δοθεί η αίσθηση μίας χιονισμένης μέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο νεαρός Bob Dylan περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Στα χέρια του, φυσικά, κρατά μία κιθάρα, η οποία συμβολίζει το μεγάλο μουσικό όνειρο.

https://www.instagram.com/p/C4qmgzkSXdJ/

Ο Timothee Chalamet ντύθηκε σαν μπάρα σοκολάτας και εξακολουθεί να είναι case study της μόδας

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Mangold, είχε δηλώσει πως «Οι καλύτερες βιογραφικές ταινίες δεν είναι ποτέ από την αρχή ως το τέλος της ζωής κάποιου, αλλά αφορούν μια πολύ συγκεκριμένη περίοδο», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι αυτό είναι το μοτίβο που ακολουθεί στο «A Complete Unknown».

Τότε, βέβαια, δεν ήταν ακόμα ξεκάθαρο το χρονικό διάστημα με το οποίο θα «ασχοληθεί» η ταινία. Η εικόνα ενός νέου Bob, όμως, επιβεβαιώνει ότι στο επίκεντρο θα σταθούν τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

To cast και τα πρώτα λόγια του σκηνοθέτη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast Happy Sad Confused, ο James Mangold ανέφερε ακόμα πως «Πρόκειται για ένα σύνολο για μια χρονική στιγμή, τις αρχές της δεκαετίας του '60 στη Νέα Υόρκη, και αυτό το 17χρονο παιδί με 16 δολάρια στις τσέπες του κάνει ωτοστόπ στη Νέα Υόρκη για να συναντήσει τον Woody Guthrie που βρίσκεται στο νοσοκομείο και πεθαίνει από μια νευρική ασθένεια. Τραγουδάει στον Γούντι ένα τραγούδι που έγραψε γι' αυτόν και γίνεται φίλος με τον Πιτ Σίγκερ, ο οποίος είναι σαν γιος του Woody, και ο Pete του κανονίζει συναυλίες σε τοπικά κλαμπ και εκεί συναντάς την Joan Baez και όλους αυτούς τους άλλους ανθρώπους που είναι μέρος αυτού του κόσμου».

Εκτός από τον Chalamet, στο cast του «A Complete Unknown» συμπεριλαμβάνονται και η Elle Fanning ως Sylvie Russo, η Monica Barbaro ως Joan Baez, ο Nick Offerman ως Alan Lomax και ο Boyd Holbrook ως Johnny Cash.

Britain Wonka Photo Call
Timothee Chalamet poses for photographers upon arrival at the photo call of the film 'Wonka' in London, Monday, Nov. 27, 2023. (Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

Ο Timothée Chalamet θα βγάλει τον μουσικό που κρύβει μέσα του για τη βιογραφία του Bob Dylan

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP