Ο Timothee Chalamet ντύθηκε σαν μπάρα σοκολάτας και εξακολουθεί να είναι case study της μόδας

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Timothee Chalamet ντύθηκε σαν μπάρα σοκολάτας και εξακολουθεί να είναι case study της μόδας

Ο Timothee ντύθηκε Willy Wonka.

Όταν η τέχνη συναντά την πραγματική ζωή. Από τις πιο κλισέ φράσεις που ακούμε συνήθως, αλλά στην περίπτωση του Timothee Chalamet αυτό ισχύει, αν λάβουμε υπόψη μας την τελευταία του εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Wonka, στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται τον νεαρό Willy Wonka και πώς κατέληξε να γίνει ο κυρίαρχος της σοκολάτας, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο εργοστάσιο σοκολάτας. Υπάρχει καλύτερη ταινία για τα Χριστούγεννα; Σίγουρα όχι και έτσι είχαμε πριν λίγες μέρες διαδοχικές πρεμιέρες στη Βρετανία και την Αμερική με όλο το επιτυχημένο cast.

timothee_chalamet_wonka-(8).jpg

AP IMAGES

Μέσα σε 10 μέρες η Sydney Sweeney απέκτησε την γκαρνταρόμπα μια ντίβας του Hollywood

O Timothee Chalamet ντύθηκε candy bar.

Η τελευταία εμφάνιση του Timothee Chalamet έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε με ένα υπέροχο croco δερμάτινο look που έμοιαζε σαν ένα τσαλακωμένο χαρτί σοκολάτας. Ντύθηκε δηλαδή candy bar! Και δεν μπορούμε να πούμε ότι θα σκεφτόταν κανείς μία πιο ταιριαστή εμφάνιση για έναν τόσο ανατρεπτικό ηθοποιό, που εκτός από το αποδεδειγμένα τεράστιο ταλέντο του, είναι και ένα μεγάλο style icon, κάτι που συνήθως δεν βλέπουμε στους άνδρες ηθοποιούς, οι οποίοι περιορίζονται σε ένα κλασικό μαύρο smocking στις επίσημες εμφανίσεις τους.

timothee_chalamet_wonka-(10).jpg

AP IMAGES

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά για τον Timothee, που συνδύασε το croco κοστούμι του με ένα ζευγάρι ασορτί, croco, cowboy μπότες και αυτή τη φορά φόρεσε και ένα μαύρο μπλουζάκι με λαιμόκοψη, απογοητεύοντας λίγο το κοινό του, που λατρεύει της shirtless εμφανίσεις του.

LA Premiere of

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Το ίδιο έκανε και στην πρεμιέρα του στο Λονδίνο, όπου τον είδαμε με ένα μαύρο Alexander McQueen κοστούμι αλλά και ένα βελούδινο ροζ tailored σύνολο από τον Tom Ford, και τα δύο φορεμένα χωρίς πουκάμισο ή μπλούζα.

LA Premiere of

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Το shirtless style είναι κατά κάποιον τρόπο το δικό του σήμα κατατεθέν και έχει φέρει κανονική επανάσταση στο red carpet dressing μετά τον Timothee Chalamet. Ποιος μπορείς εξάλλου να ξεχάσει το κατακόκκινο backless outfit από τον Haider Ackerman; Ο Timmy που έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή στο ανδρικό ντύσιμο, παραμένοντας sexy και δυναμικός, είναι ένα κανονικό case study του ανδρικού στυλ απλώς γιατί τολμάει να πειραματιστεί και να διασκεδάσει με την εμφάνισή του.