Το κοινό θέλει τον Φάνη νικητή του Survivor μετά την απάντηση σε Γκιουλέκα και Δαλάκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το κοινό θέλει τον Φάνη νικητή του Survivor μετά την απάντηση σε Γκιουλέκα και Δαλάκα

Από τη μία, ο Φάνης μπήκε κι έπαιξε παρά τον τραυματισμό του κι από την άλλη ο Παπαχαραλάμπους παρακαλούσε τον Ντάνιελ να τελειώσει τον αγώνα για να ξεκουραστεί.

Vibes νικητή είδαμε στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου από τον Φάνη, ο οποίος τραυματίστηκε μεν (του βγήκε ο ώμος και του ξαναμπήκε) αλλά μπήκε να παίξει και μάλιστα έφερε 4 νίκες «απαντώντας» με αυτόν τον τρόπο στον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα, που σε όλο το προηγούμενο συμβούλιο σχολίαζαν τις ήττες του.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας λειτούργησε με σχέδιο Μαρτίκα κατά του Φάνη αλλά το Twitter/X στηρίζει Μπoλέτση

Μπορεί βέβαια, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός ο παίκτης των μπλε να χρειάζεται να κάνει ακόμα κάποιες εξετάσεις για να δουν ότι δεν συντρέχει κάποιος άλλος κίνδυνος, όμως ο ίδιος απέδειξε πως μπορεί να νικήσει το παιχνίδι, την ώρα που άλλοι είτε «κρύβονται» πίσω από άλλους παίκτες είτε προτιμούν να «ξεκουράζονται» πριν τις μονομαχίες.

Το κοινό αποθέωσε τον Φάνη και «κατακεραύνωσε» τον Παπαχαραλάμπους και την κόκκινη ομάδα

Εν αντιθέσει με τον Φάνη Μπολέτση που μπήκε να παίξει κανονικά στον 4ο αγώνα ασυλίας, παρά τον τραυματισμό του και τις οδηγίες του γιατρού, αφού όπως είπε δεν ήθελε να αφήσει τους συμπαίκτες του να παίζουν για την παραμονή του - ήταν ο μόνος από την μπλε ομάδα που δεν είχε ψηφιστεί, άρα σε ενδεχόμενη ήττα θα έβγαινε αυτόματα υποψήφιος - ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους παρακαλούσε τον αντίπαλό του, Ντάνιελ να κερδίσει στο ματσάρισμα που είχε για να λήξει γρηγορότερα το παιχνίδι.

Ο Παπαχαραλάμπους είπε πως μιλούσε στον Χριστόφορο και όχι στον παίκτη των μπλε, ενώ δεν είπε ποτέ «Ντάνιελ λήξτο». Η κόκκινη ομάδα τον υποστήριξε - ή τον κάλυψε για κάποιο λόγο - αλλά και τον Ντάνιελ είπε πως δεν άκουσε κάτι τέτοιο και ίσως δεν πήγαινε σε αυτόν.

Βέβαια, την ώρα που γινόταν η συζήτηση το κοινό είδε σε replay τη σκηνή αυτή, όπου ακούγεται ξεκάθαρα από το στόμα του παίκτη των κόκκινων η συγκεκριμένη φράση. Μην ξεχνάμε πως ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους υπολόγιζε πως θα είναι ο 4ος υποψήφιος (όπως και έγινε τελικά), αφού οι κόκκινοι ήταν πίσω στο σκορ και θα έχαναν. Ίσως λοιπόν ήθελε να ξεκουραστεί πριν τη μονομαχία του με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Ντάνιελ Νούρκα.

Το κοινό θέλει νικητή τον Φάνη Μπολέτση

Κάπως έτσι, όμως όλοι στο Twitter/X αποθέωσαν τον Φάνη και τον τρόπο που χειρίστηκε και τον τραυματισμό του αλλά και τον 4ο αγώνα ασυλίας, «βλέποντας» στο πρόσωπό του τον νικητή του Survivor 2024.

Στην αντίπερα όχθη για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και την κόκκινη ομάδα τα σχόλια του κοινού ήταν μόνο αρνητικά, αφού δεν νοείται στο πιο αγωνιστικό Survivor, οι παίκτες να βγαίνουν από τον στίβο μάχης για να ξεκουραστούν - κάτι που έχει γίνει συνήθεια πια κυρίως από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Τα σχόλια των Τούρκων για τον Φάνη

Πολύ δυνατό παίκτη πάντως βλέπουν και οι Τούρκοι παίκτες τον Φάνη. Η Nefise έχει «μαγευτεί» και από τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά και από την εμφάνισή του, ενώ ο Hilmi έχει καταλάβει πως ο Γκιουλέκας είναι σαν τον «Φάνη» των κόκκινων, ωστόσο συνεχώς χάνει από αυτόν.

Stigmiotypo-o8onhs-(1767).png