Ο Μουζουράκης μίλησε για την κόρη του κι ένα λάθος έφερε τη χιουμοριστική απάντηση του Πάνου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Μουζουράκης μίλησε για την κόρη του κι ένα λάθος έφερε τη χιουμοριστική απάντηση του Πάνου
ndpphoto@gmail.com

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του. Η φιλία του τραγουδιστή με την Έλενα Παπαρίζου και το αστείο λάθος on stage.

Μια πολύ όμορφη μουσική σύμπραξη απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης (22/05) οι ακροατές του Ρυθμός 94.9 και όλοι όσοι έδωσαν το παρών στο Rythmos Live Event.

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια μοναδική live εμφάνιση με καλεσμένο της τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί και στο «The Voice of Greece» όπου βρίσκονταν για αρκετές σεζόν στην κριτική επιτροπή του δημοφιλούς talent show.

Πάνος Μουζουράκης: «Θέλω η κόρη μου να είναι προσεκτική αλλά να μην φοβάται τι θα πει ο κόσμος»

Το λάθος της Έλενας Παπαρίζου και η χιουμοριστική απάντηση του Πάνου Μουζουράκη

H Έλενα Παπαρίζου έκανε μια άκρως λαμπερή εμφάνιση και ξεσήκωσε το κοινό του Rythmos Live Event με τις επιτυχίες της. Λίγο αργότερα η pop star κάλεσε τον Πάνο Μουζουράκη στη σκηνή κάνοντας ένα μικρό λάθος το οποίο ο τραγουδιστής σχολίασε με πολύ χιούμορ.

Αντί να πει «Υποδεχτείτε τον Πάνο Μουζουράκη» η τραγουδίστρια είπε «Αποδεχτείτε τον Πάνο Μουζουράκη», με το video να γίνεται viral στο Instagram.

«Ήταν πραγματικά ο πιο όμορφος τρόπος να με παρουσιάσει κανείς. Δεν ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω για αποδοχή», είπε on stage ο Πάνος Μουζουράκης κάνοντας την Έλενα Παπαρίζου να ξεσπάσει σε γέλια.

https://www.instagram.com/reel/C7SBZ2Co__S/

Στα 44 του ο Μουζουράκης έχοντας τη Μαριλού Κόζαρη & την κόρη τους νιώθει πως «ξαναγύρισε σπίτι» του

Μετά το τέλος του live οι δύο καλλιτέχνες παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες όπου μίλησαν για την κοινή τους εμφάνιση, τη φιλία τους αλλά και την κόρη του Πάνου Μουζουράκη.

«Είναι πάρα πολύ καλός φίλος, μη σου πω είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους που έχω. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αγαπώ πολύ και τη γυναίκα του. Είμαι πολύ χαρούμενη για ό,τι έχει κάνει ο Πάνος και για όλα τα καινούργια που του έρχονται στη ζωή του, όπως αυτό το μικρό λαμπερό πλασματάκι που έχει έρθει», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου στις τηλεοπτικές κάμερες αναφερόμενη στη φιλία της με τον Πάνο Μουζουράκη.

Με τη σειρά του ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την Έλενα Παπαρίζου και παραδέχθηκε πως είναι μια από τις φίλες στις οποίες απευθύνεται στα δύσκολα.

«Η Έλενα; Είναι υποστηρικτική στα πάντα, ό,τι θέλεις. Αυτό το λαμπερό πλάσμα που πραγματικά όπως το περιέγραψε εδώ και η Γιώτα, λάμπει και μέσα από την ψυχή της. Και όλο αυτό το φως δεν ντρέπεται, δεν φοβάται να το μοιράζει, να το δώσει απλόχερα όποια στιγμή κι αν το χρειαστείς. Είναι η γραμμή βοήθειάς μου».

Στη νέα ζωή ως μαμά η Μαριλού Κόζαρη βρίσκει χρόνο με τον Πάνο Μουζουράκη για τους δυο τους

Αναφερόμενος στην κόρη του ο Πάνος Μουζουράκης παραδέχθηκε:

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, είναι εκείνο το κενό που έψαχνα να γεμίσω την ψυχή μου τόσο καιρό και ήρθε να πάρει τη θέση του στην καρδιά μου για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17».

Μουζουράκης- Κόζαρη ζουν την απόλυτη ευτυχία μετά τον ερχομό της κόρης τους

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2023 και έκτοτε περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τη μονάκριβη κόρη τους.

Η γοητευτική φαρμακοποιός προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη, σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

https://www.instagram.com/p/C0RQVHhMjku/

Μιλώντας πρόσφατα στους δημοσιογράφους ο Πάνος Μουζουράκης είχε τονίσει: «Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα. Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα».

Η κόρη του ζευγαριού βαπτίστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε πολύ στενό κύκλο με τον τραγουδιστή να δηλώνει πριν λίγο καιρό στις κάμερες: «Και θέλω να σας πω, όπως μεταδώσατε τόσο όμορφα το νέο της γέννησης του παιδιού μου, πείτε κάτι και για τον δίσκο. Την βάπτιση την κάναμε κιόλας».

Πηγή κεντρικής: ndp