Ελαφρώς εκνευρισμένη και αποστομωτική η Jennifer Lopez για το διαζύγιο από τον Affleck

Πατούλια Κατερίνα
Ελαφρώς εκνευρισμένη και αποστομωτική η Jennifer Lopez για το διαζύγιο από τον Affleck
Invision

H Jennifer Lopez δεν κατάφερε να συγκρατήσει το χαμόγελό της στις επίμονες ερωτήσεις για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck.

Σε μια δύσκολη φάση για την προσωπική της ζωή, η Jennifer Lopez συνεχίζει την περιοδεία της για την προώθηση της ταινίας Atlas και το tour στο Μεξικό με τις απανωτές ερωτήσεις για τον φημολογούμενο χωρισμό, έκαναν τη Lopez να χάσει την ψυχραιμία της και να απαντήσει για πρώτη φορά με μια απάντηση που χωράει πολλές ερμηνείες.

Ο ρόλος που παίζει η Jennifer Garner στη διάσωση του γάμου των Ben Affleck και Jennifer Lopez

«Εσείς ξέρετε καλύτερα»

Ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν να ρωτούν και να θέλουν απάντηση στις φήμες του χωρισμού από τον Affleck, η Lopez, φανερά εκνευρισμένη απάντησε:

«Εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα», είπε με χαμόγελο που σκοτώνει.

Ο Affleck εθεάθη μόνος στη Santa Monica της Καλιφόρνια ενώ η Page Six επιμένει πως ο 51χρονος έχει συνεδητοποιήσει μετά από δύο χρόνια γάμου και τρία χόνια σχέσης πως όλο αυτό το εγχείρημα δεν πρόκειται να πετύχει.

«Ποτέ δεν υπήρξα καλύτερα, είμαστε όλοι σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή.

Νιώθω τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του.

Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης και είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία, φοβόμουν λιγάκι προτού εκθέσουμε τη σχέση μας, γιατί παλιά ήμασταν αθώοι και ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο.

Αυτή τη φορά ήμασταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι και δεν θέλαμε να γίνει όλο αυτό το έργο ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, πιο έξυπνοι, έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία, είμαστε σε άλλο μέρος στη ζωή μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα. Είμαστε προστατευτικοί γι’ αυτή την τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας.

Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή που είμαι σε μια σχέση που είναι χαρούμενη και γεμάτη αγάπη και θα κάνω τα πάντα για να την προστατεύσω και να την διασφαλίσω. Το αξίζει αυτό, αλήθεια το αξίζει.

Είναι όμορφος ο τρόπος που νιώθουμε αλλά και διαφορετικός σε σχέση με εκείνον πριν χρόνια. Υπάρχει εκτίμηση και μια γιορτή, που είναι ωραίο, Όταν βρίσκεις κάποιος και αλήθεια τον αγαπάς και έρχεται μια δεύτερη ευκαιρία. Όλο αυτό είναι σπάνιο, όμορφο και δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Ειλικρινά πιστεύω πως η αγάπη τα κυριεύει όλα, τις σχέσεις, τα παιδιά, τη δουλειά, τις σχέσεις στη δουλειά, όλο αυτό έχει να κάνει με το πώς αγαπάς, πόσο ανοιχτός είσαι, το να μην έχεις εγωισμό, να αγκαλιάζεις το καλό, να σκέφτεσαι θετικά. Όταν είσαι σε μια καλή και υγιή σχέση, όλοι επωφελούνται, όλοι.

Στο μέλλον μου θέλω απλά να είμαι γεμάτη αγάπη και ευτυχία, με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου, νομίζω πως όλοι θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι, με κάποιον να μοιραστούμε τη διαδρομή και να γεράσουμε μαζί και νιώθω πολύ καλά με όλο αυτό, αυτή τη στιγμή.

Είμαι τόσο περήφανη για εκείνον, είμαι περήφανη για τον άντρα στον οποίο εξελίχθηκε και τον παρακολουθούσα πάντα από μακριά. Το να είμαστε ειλικρινείς, να αγαπιόμαστε, είναι η βάση για τα πάντα.

Νιώθω πως είναι σε μια φάση της ζωής του που μοιάζει με το πώς νιώθω κι εγώ για εμένα, ήταν ένα ταξίδι γνώσης του εαυτού μας, να βρεθούμε σε ένα μέρος που νιώθουμε καλά με εμάς, σε μια καλή και υγιή σχέση. Το να βλέπω τον άντρα αυτόν σήμερα, τι πατέρας είναι, τι σύντροφος είναι, είναι όλα εκείνα που ήθελα να δω σε αυτόν μια μέρα και να διδάξω τα παιδιά μου πως η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πηγαίνουν σε μια ευθεία γραμμή», είπε η Lopez τον Φεβρουάριο του 2022 για την επανασύνδεση με τον Ben.

«Ράγισε η καρδιά μου»

Lopez και Affleck χώρισαν πριν τον γάμο τους το 2004, αφήνοντας τη Lopez να παραδέχεται πως το να ξεπεράσει τον χωρισμό αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή της.

«Ο Ben και εγώ χωρίσαμε τρεις ημέρες πριν από το γάμο μας και καταρρεύσαμε από την πίεση. Νομίζεις ότι τα πας καλά. Ράγισε η καρδιά μου όταν έχασα τον έρωτα της ζωής μου, τον καλύτερό μου φίλο, και δεν μπορούσα να μιλήσω για πολλά χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Συνήθιζα να πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ήταν πληγωμένοι, τώρα πιστεύω ότι ήμουν μόνο εγώ», έχει εξομολογηθεί η λατίνα σταρ.

Η επανασύνδεση επιβεβαιώθηκε τον Απρίλιο του 2021 ενώ ο γάμος δεν άργησε να έρθει και ήταν διπλός, τον Ιούλιο του 2022 στο Las Vegas και τον Αύγουστο του 2022 στην Georgia.