Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για το έμφραγμα και δάκρυσε για τη Δανάη του, το «παιδί του»

Τζένη Ντεμιράι
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για το έμφραγμα και δάκρυσε για τη Δανάη του, το «παιδί του»
www.ndpphoto.gr

Τον Μάρτιο του 2024 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο. Όσα είπε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». «Η Δανάη μας, το παιδί μας. Η Δανάη έδινε για χρόνια ζωή στο σπίτι. Τώρα μας λείπει λίγο, αλλά η Δανάη είναι πηγή ζωής και έμπνευσης».

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαΐου ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», την οποία παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο 66χρονος ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του αλλά και την Δανάη Μπάρκα.

Καβογιάννη και Σταυροπούλου ευχήθηκαν «Χριστός Ανέστη» κι ήταν σαν να μην πέρασε μέρα από πέρσι

Μιλώντας για το έμφραγμα που υπέστη τόνισε:

«Μιλούσα με τη Βίκυ (σ.σ. Σταυροπούλου) στο τηλέφωνο. Ήταν πάνω και μιλούσαμε με τριπλή επικοινωνία με την Ελένη Κούρκουλαπου είναι και επιχειρηματίας και παραγωγός στην παράστασή μας. Τους είπα "παιδιά δεν αισθάνομαι καλά, σβήνω". Ευτυχώς η Ελένη είπε πάρτε το 166 και ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δύο ανακοπές, μια στο σπίτι από την οποία επέστρεψα γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και μια στο νοσοκομείο. Εκεί μου έκαναν ΚΑΡΠΑ οι γιατροί. Άρχισαν οι γιατροί να με τρέχουν στο νοσοκομείο με ένα φορείο, η γιατρός μου είπε "πάθατε ανακοπή"».

Το χρονικό της περιπέτειας υγείας του Χατζηπαναγιώτη

Τον Μάρτιο του 2024 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η περιπέτεια του είχε ως αποτέλεσμα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε «Μπαμπάδες με ρούμι» να μην πραγματοποιηθεί για λίγες ημέρες.

Η Δανάη Μπάρκα κλήθηκε τότε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του δεύτερου πατέρα της, όπως τον αποκαλεί, λέγοντας:

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα. Ευχαριστεί και εσάς για τις ευχές και την αγάπη που έχει ζήσει ο ίδιος και οι γύρω του, η οποία είναι απερίγραπτη. Η κατάστασή του είναι καλύτερη, οι γιατροί είναι από πάνω του. Είναι καλύτερα, νομίζω ότι αρχίζει να ανακτά τις δυνάμεις του, ελπίζουμε σύντομα να βγούμε και εντελώς».

Περίπου μία εβδομάδα μετά το απρόσμενο γεγονός, για το θέμα τοποθετήθηκε και η Βίκυ Σταυρόπουλου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της με καλό της φίλο και συγκάτοικο, κάτω από την οποία έγραψε:

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό! Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης!

Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολέυετε το έργο τους! Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας».

https://www.instagram.com/p/C4-P6CRoAVB/

Η σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα που «εξοργίζει» τη Σταυροπούλου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου όσο και η Δανάη Μπάρκα κλήθηκαν να μιλήσουν για τον Χατζηπαναγιώτη. Η Βίκυ αναφέρθηκε στη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την κόρη της, λέγοντας πώς είναι ένας δεσμός που τη συγκινεί αλλά και την «εξοργίζει».

Απευθυνόμενος στον Χατζηνικολάου, ο Χατζηπαναγιώτης ανέφερε: «Καταλαβαίνεις τι τύχη είναι αυτή. Να έχω τη Βίκυ και να έχω και τη Δανάη. Είμαι ευλογημένος».

Το μήνυμά της έστειλε και η Δανάη Μπάρκα, μέσω της εκπομπής του Χατζηνικολάου.

«Είναι ο άνθρωπος που με κάνει πιο εύκολα από όλους να κλαίω, από χαρά. Είναι ο άνθρωπος που ειδικά τον τελευταίο καιρό με όσα ζήσαμε, για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα μέσα μου πόσο σημαντικός είναι για εμένα και για τους γύρω μας. Είναι ο άνθρωπος βέβαια που έχω δει να του γυρνάει και το μάτι, πάρα πολλές φορές», ξεκίνησε να λέει.

«Είναι ο άνθρωπος που θέλει την απίστευτη σοβαρότητα την ώρα της δουλειάς. Είναι η αχίλλειος πτέρνα του, ενώ σε όλα τα άλλα είναι ο πιο χαλαρός από όλους. Ό,τι και να συμβεί θα πει “έλα τώρα”. Είναι ο άνθρωπος που στη ζωή θα σου δώσει δύναμη και θα σου πει “μη σκέφτεσαι ούτε τι θα πουν οι άλλοι, απόλαυσέ το”. Αλλά αν πας την ώρα της δουλειάς, κάνεις λίγο θόρυβο από πίσω, σε πιάσει νευρικό γέλιο στη σκηνή, μπορεί να δεις άλλον άνθρωπο», κατέληξε.

Όταν τελείωσε η παρέμβαση της Δανάης Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δήλωσε φανερά συγκινημένος: «Η Δανάη μας, το παιδί μας. Η Δανάη έδινε για χρόνια ζωή στο σπίτι. Τώρα μας λείπει λίγο, αλλά η Δανάη είναι πηγή ζωής και έμπνευσης».

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp