Λίγο πριν τον γάμο Στάθη και Ιουλίας στη Γη της ελιάς, ένα βιβλίο με αποκαλύψεις φέρνει αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Λίγο πριν τον γάμο Στάθη και Ιουλίας στη Γη της ελιάς, ένα βιβλίο με αποκαλύψεις φέρνει αντιδράσεις

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε τα τελευταία γυρίσματα της τρίτης σεζόν στη Γη της ελιάς, μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη και την Αντιγόνη Νεοφύτου. 

Ουσιαστικά μπαίνουμε στις τελευταίες εβδομάδες επεισοδίων της τρίτης σεζόν στη Γη της ελιάς και αρκετές υποθέσεις θα κλείσουν, ενώ θα ανοίξουν άλλες, με τις οποίες εκτενέστερα θα ασχοληθούμε την επόμενη σεζόν. Η Μάρω Κοντού παίζει καθοριστικό ρόλο σε κάποιες βασικές αποκαλύψεις, οι οποίες σκιάζουν τη χαρά για τον πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γάμο της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του Πασχάλη Τσαρούχα, της Ιουλίας και του Στάθη.

Η Βασιλική έγινε πανίσχυρη αποκτώντας την περιουσία του Φίλιππου

Υπηρετώντας τον σκοπό της, δηλαδή να είναι μία καθημερινή λαϊκή (μη παρεξηγήσεις τον όρο) σειρά μυθοπλασίας με απλό μοτίβο και συνεχόμενες αλλαγές στην πλοκή, η Γη της ελιάς κατάφερε καταρχάς, να μείνει αλώβητη στα νούμερα τηλεθέασης ειδικά στο γενικό κοινό, όπου είχε φέτος αρκετές πρωτιές. Άντεξε τον ανταγωνισμό, μένοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση, στην κατηγορία του νεανικού κοινού όπου εκεί φέτος κυριάρχησαν η Μάγισσα και οι Ψυχοκόρες. Εν ολίγοις κλείνει με επιτυχία αυτή η χρονιά.

Μετά τη φυγή του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη Γη της ελιάς, αποκαλύπτονται τα εγκλήματα του Δημοσθένη

Λίγες στιγμές πριν από το φινάλε, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, μας έδειξε κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες από τα τελευταία γυρίσματα, με την Αντιγόνη Νεοφύτου που υποδύεται τη Μαρίνα και τον τηλεοπτικό Μάνο που υποδύεται ο Τάσος Ιορδανίδης.

https://www.instagram.com/p/C7Ue2ISoazw/

Η τηλεοπτική Ιουλία η οποία στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας θα φέρει στον κόσμο το παιδί της και γιο του Στάθη, θα δεχτεί σύντομα και πρόταση γάμου από εκείνον. Για να χαρούν οι φανς του ζευγαριού οι οποίοι περίμεναν τα τελευταία 2 χρόνια αυτή την εξέλιξη. Ο πολιτικός γάμος τους θα γίνει στη Μάνη από την επόμενη σεζόν με τον Ισίδωρο και αδελφό της, να κάνει την τελετή. Θα έχει φυσικά προηγηθεί ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον.

Αφού λέμε για τον Ισίδωρο, ας μείνουμε λίγο στην περίπτωση του Νίκου Γαλανού. Και στη σύνδεση που θα έχει για κάποια επεισόδια με τη Μάρω Κοντού και μητέρα της Αθηνάς - Άντζελας Γκερέκου. Η οποία θα του εκμυστηρευτεί την υπόθεση του περιβόητου βιβλίου που έγραφε. Του ανακοινώνει λοιπόν ότι παρά τις προσπάθειές της το βιβλίο τελικά θα εκδοθεί. Ο Ισίδωρος όμως για πρώτη φορά μαθαίνει πως αυτό το βιβλίο είναι η μεταφορά των προσωπικών ιστοριών όλης των οικογενειών της Μάνης, όπως τις μάθαινε από την κόρη της. Μόνο τα ονόματα έχουν αλλάξει.

Ο Ισίδωρος Βρετάκος όπως καταλαβαίνεις, αντιλαμβάνεται ότι εδώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένας εφιάλτης. Πολλά μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό μόνο καλό δε θα φέρει. Εδώ θα έχουμε εξελίξεις. Παρά τις προσπάθειες της Αθηνάς αλλά και του Λυκούργου, δεν καταφέρνουν τίποτε. Μπορεί οι αποκαλύψεις που υπάρχουν σε αυτό το βιβλίο να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτούς τους δύο γάμους; Σίγουρα μπορεί.

Η μόνη που θα μείνει αλώβητη θα είναι η Βασιλική. Η οποία πλέον μετά τη διαθήκη του Φίλιππου αφήνει σε εκείνη και την κόρη τους το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και είναι πανέτοιμη να συνεχίσει το έργο του. Οι φανς επικρότησαν την αλλαγή, ακόμη και το πρώτο της χαμόγελο. Μία νέα ζωή ξεκινά για εκείνη.

Στο γεμάτο έρωτα post Λιάντου - Σκουρλέτη το σχόλιο της Ιφιγένειας Τζόλα «λέει» μια αλήθεια