Πρέλεβιτς-Νομικός γιορτάζουν ένα χρόνο γάμου με ένα TikTok-αποκάλυψη και το πιο τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πρέλεβιτς-Νομικός γιορτάζουν ένα χρόνο γάμου με ένα TikTok-αποκάλυψη και το πιο τρυφερό post

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός γιορτάζουν ένα χρόνο γάμου. Η τρυφερή ανάρτηση του μοντέλου και το αποκαλυπτικό video στο TikTok για την πορεία της σχέσης τους.

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ευτυχισμένο και αγαπημένο από ποτέ.

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά υλικό από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, τις βόλτες με την αδερφή της, Τέα και φυσικά αγαπημένες στιγμές με τον σύζυγό της.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς βγήκαν βόλτα με την πανύψηλη μητέρα τους η οποία μοιάζει σαν αδερφή τους

Πρέλεβιτς-Νομικός: Η πρώτη επέτειος γάμου- H τρυφερή ανάρτηση

Πριν από μερικές ώρες η 34χρονη θέλησε να τιμήσει την πρώτη επέτειο γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με σπάνια στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η πρώτη μας επέτειος. Σε λατρεύω».

https://www.instagram.com/p/C7eckdLIIAp/

Η Δούκισσα Νομικού «τα είπε όλα» με ένα emoji

Από τους πρώτους που σχολίασαν το γλυκό post της Άννας Πρέλεβιτς ήταν η κουνιάδα της, Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια σχολίασε ένα emoji σε σχήμα κόκκινης καρδιάς εκφράζοντας την αγάπη της προς το ζευγάρι.

sxolio.jpg

Οι δύο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις και σε παλαιότερες δηλώσεις της η Δούκισσα Νομικού είχε εκφράσει τη χαρά της για το γεγονός ότι ο αδερφός της είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της 34χρονης.

Η Δούκισσα γιόρτασε τον έρωτα με ένα μπουκέτο λουλούδια και τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπά της

Το αποκαλυπτικό video στο ΤikTok για την πορεία της σχέσης τους

Πρόσφατα η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο κάνει διάφορες ερωτήσεις στον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό για την ημέρα του γάμου τους.

Η πρώτη ερώτηση ήταν τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ από την ημέρα του γάμου του, με τον Νικήτα Νομικό να απαντά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ δυο πράγματα. Το πρώτο είναι το ρεζιλίκι που ένιωσα μπροστά σε όλους μας τους φίλους όταν έκανα την πρόβα χορού. Το δεύτερο που δεν θα ξεχάσω ήταν όταν σε έφερε ο πατέρας σου στα σκαλιά της εκκλησίας».

Στη συνέχεια, η Άννα Πρέλεβιτς ρώτησε τον άντρα της ζωής της πότε κατάλαβε ότι εκείνη είναι η γυναίκα που θέλει να παντρευτεί και εκείνος εξομολογήθηκε: «Αν απαντήσω ότι το αποφάσισα όταν σε είδα θα πεις ότι είναι ψέμα. Οπότε θα πω μετά από δυο μήνες».

Η Άννα Πρέλεβιτς αναπολεί τα παιδικά της χρόνια μέσα από μια φωτογραφία

Το μοντέλο-παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως μετά από έξι μήνες σχέσης κατάλαβε πως ο Νικήτας Νομικός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

«Εγώ το καταλάβω στο εξάμηνο, ήθελα να σιγουρευτώ», είπε η Άννα Πρέλεβιτς on camera.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

O λαμπερός γάμος Πρέλεβιτς-Νομικού

Στις 27 Μαΐου 2023 η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Οικογένεια, συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού είχαν δώσει το παρών και γιόρτασαν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

https://www.instagram.com/p/Cs6CLGZoMGF/

Σε παλαιότερο Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους η Άννα Πρέλεβιτς είχε παραδεχθεί για τον γάμο της: «Δεν είχα καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και την ημέρα του γάμου! Και κάτι «λάθος» να πάει δεν έγινε και κάτι. Έξι μέρες πριν από τον γάμο είχα αγχωθεί αρκετά γιατί έδειχνε ότι θα βρέξει την ημέρα του γάμου αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και είχε λιακάδα».

Πηγή κεντρικής: annaprelevic