H Παρασκευή Κερασιώτη έμαθε να μην εμπιστεύεται όσους «σπουδαίους» της υπόσχονται βοήθεια

Τζένη Ντεμιράι
H Παρασκευή Κερασιώτη έμαθε να μην εμπιστεύεται όσους «σπουδαίους» της υπόσχονται βοήθεια
NDP photo agency

«Υπήρχαν στη ζωή μου άνθρωποι σπουδαίοι σε αυτόν τον χώρο, που δεν με βοήθησαν πουθενά», δήλωσε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Με μία ανάρτηση γεμάτη ειλικρίνεια θέλησε η Παρασκευή Κερασιώτη να απαντήσει σε όσους τη ρωτούν επανειλημμένα για ποιον λόγο έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε στο GNTM 3, θέλησε να εξηγήσει σε όσους την ακολουθούν στο Instagram ότι θα πρέπει να διαχωρίσουν την τηλεόραση από το modeling. Στην πραγματικότητα, όπως επισημαίνει η Παρασκευή, το modeling απέχει σε μεγάλο βαθμό από τα φώτα που συνοδεύουν την ζωή των τηλεοπτικών προσώπων.

Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για την απώλεια του μπαμπά της και έδωσε μια σημαντική υπόσχεση

«Με ρωτάνε πάρα πολλοί “που χάθηκες, δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση, δεν σε βλέπουμε πουθενά”. Νομίζω ότι πρέπει να πω κάποια πράγματα. Μην μπερδεύετε την τηλεόραση με το modeling. Δεν είπα ποτέ ότι κάνω τηλεόραση, λατρεύω το modeling», έγραψε σε storyτης η Κερασιώτη, η οποία πρόσφατα μας είχε ανακοινώσει τη δημιουργία δικής της εταιρείας με ρούχα.

https://www.instagram.com/p/C6t4hhVofR4/

«Υπήρχαν στη ζωή μου άνθρωποι σπουδαίοι σε αυτόν τον χώρο, που δεν με βοήθησαν πουθενά»

Αφού η νεαρή κοπέλα διαχώρισε το modeling από την τηλεόραση μίλησε και για τις δυσκολίες που συνοδεύουν τον χώρο που αγαπά αλλά και τους ανθρώπους που δήλωναν πως πίστευαν σε εκείνη αλλά τελικά δεν την βοήθησαν με κάποιον ουσιαστικό τρόπο να εργαστεί full time ως μοντέλο.

«Τώρα γιατί δεν με βλέπετε να κάνω modeling είναι δυστυχώς γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει στήριξη, δεν υπάρχει modeling. Είμαι ένα κορίτσι που ξεκίνησα χωρίς να ξέρω τίποτα, χωρίς να έχω καμία βοήθεια. Υπήρχαν στη ζωή μου άνθρωποι σπουδαίοι σε αυτόν τον χώρο, που δεν με βοήθησαν πουθενά. Έλεγαν ότι πίστευαν σε μένα, ότι με στηρίζουν, ότι με αγαπάνε. Αυτό που με δίδαξαν είναι να μην εμπιστεύομαι κανέναν», ανέφερε η Παρασκευή, δείχνοντας αρκετή αυστηρότητα σε όσους βρέθηκαν στον δρόμο της και δεν έκαναν πράξη τις τρυφερές και ενθαρρυντικές κουβέντες τους.

kerasioti.png

«Ζούμε στην εποχή που όταν είσαι αληθινός, όταν έχεις αξίες δεν τους αρέσει»

Τελειώνοντας το μακροσκελές της κείμενο, η Παρασκευή θέλησε ακόμα να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι παλεύει να κάνει το καλύτερο δυνατόν για να καταφέρει να αγγίξει τα όνειρα και τους στόχους που θέτει. Με πίστη, υπομονή και επιμονή συνεχίζει τις προσπάθειες της έχοντας αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας ότι αξίζει να τα καταφέρει.

Μέσω του κειμένου της, η Κερασιώτη γίνεται για ακόμα μία φορά πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που παλεύουν να αγγίξουν ένα όνειρο και ακόμα βρίσκονται καθοδόν.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ζητάω βοήθεια από κανέναν και δουλεύω σκληρά για να καταφέρω να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Ζούμε στην εποχή που όταν είσαι αληθινός, όταν έχεις αξίες δεν τους αρέσει. Παράλληλα με το modeling και σερβιτόρα ήμουν και καμαριέρα. Προτιμούσα αυτές τις δουλειές κι ας έλεγε ο κόσμος ό,τι ήθελε. Εγώ δεν ντράπηκα ποτέ. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω σε εμένα. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω στα όνειρά μου. Ξέρω τι αξίζω και κάποια μέρα θα τα καταφέρω. Μην ακούτε κανέναν, να πιστεύετε σε εσάς, στα όνειρά σας και θα τα καταφέρετε. Και μην πιστεύετε πολύ στον κόσμο των social, λίγοι είναι αληθινοί», κατέληξε το νεαρό μοντέλο.

Τα πρόσφατα βήματα της Κερασιώτη στο modeling και η στήριξη του Άγγελου Μπράτη

Μπορεί να έχει χρειαστεί η Παρασκευή να εργαστεί και σε άλλους τομείς, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται ενεργά και με το modeling, συνεχίζοντας να έχει το όνειρο να καταφέρει να ζει αποκλειστικά από αυτό το επάγγελμα.

Τα βήματά της προς την κατάκτηση του στόχου πάντως είναι συνεχή. Εντός του Μαΐου, η Παρασκευή συμμετείχε στο Athens Fashion Week, συμμετέχοντας στο catwalk του οίκου Paris Valtadoros.

Τον Απρίλιο η Παρασκευή πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Ραφαηλ Σουλιωτη. Οι εικόνες της φωτογράφισής τους είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

https://www.instagram.com/p/C5RFF-poOhf/

Η Παρασκευή είναι στο πρακτορείο μοντέλων vnmodels, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι συνεχίζει να αναζητά τρόπους να «αγγίξει» το όνειρο με τον τρόπο που έχει οραματιστεί.

Το καλοκαίρι του 2023, η Παρασκευή περπάτησε στο catwalk του Άγγελου Μπράτη στο ΟΑΚΑ. Ο σχεδιαστής ήταν κριτής του GNTM όταν η Παρασκευή υπήρξε διαγωνιζόμενη και φαίνεται ότι αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που την στήριξαν έμπρακτα και δεν συμπεριλαμβάνεται στα άτομα που έκαναν τη νεαρή κοπέλα να πάψει να εμπιστεύεται.

kerasioti.jpg

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι περήφανη για την καταγωγή την και ο τσιγγάνικος χορός της το δείχνει

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp