Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ευχήθηκε στην κόρη της, Σοφία με μια ακόμα φωτογραφία που δείχνει πόσο μοιάζουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ευχήθηκε στην κόρη της, Σοφία με μια ακόμα φωτογραφία που δείχνει πόσο μοιάζουν

Η πρωτότοκη κόρη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία έκλεισε τα 27 και η μαμά της της ευχήθηκε δημόσια με μια φωτογραφί απου αποδεικνύει την ομοιότητά τους.

Μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αφού η πρωτότοκη κόρη τους έκλεισε τα 27. Το ζευγάρι που φέτος κλείνει 27 χρόνια γάμου, έχει αποκτήσει ακόμα 2 παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Δάφνη.

Η πάντα περήφανη μαμά Μαρέβα, λοιπόν ευχήθηκε όπως συνηθίζει να κάνει και δημόσια στη Σοφία με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η Μαρέβα είναι η μεγαλύτερη guest star στο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι για τα γενέθλια της κόρης της

«Χρόνια πολλά Φως της ζωής μου! Σ’αγαπω πολύ πολύ! Είμαι η πιο υπερήφανη μαμά!» έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τους followers της να στέλνουν τις ευχές τους για την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C76SQAyI_Hy/

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών, τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, όπου και μένει μόνιμα.

Η ομοιότητα Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Σοφίας Μητσοτάκη

Πέρα από τις ευχές βέβαια, οι διαδικτυακοί φίλοι της συζύγου του Πρωθυπουργού πρόσεξαν και το πόσο ίδιες είναι μαμά και κόρη.

Και η αλήθεια είναι πως αν δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα social media της με τα τρία παιδιά της, πράγματι με την Σοφία μοιάζουν πιο πολύ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και η σύζυγός του έχουν μια πολύ δεμένη σχέση με τα παιδιά τους.

«Και εγώ και η Μαρέβα έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μας. Τα παιδιά μου έχουν μια πολύ ανοιχτή σχέση μαζί μου και είμαι υπερήφανος για αυτά» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Ιούνιο του 2023 στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/COp7bd0LM1y/