Γιλέκο και μαύρη φούστα έβαλε η Μαρέβα Μητσοτάκη και ανέδειξε τα γυμνασμένα μπράτσα της

Γιλέκο και μαύρη φούστα έβαλε η Μαρέβα Μητσοτάκη και ανέδειξε τα γυμνασμένα μπράτσα της

Η βραδινή έξοδος της Μαρέβα Μητσοτάκη και ο τρόπος που διατηρεί τη γυμνασμένη σιλουέτα της.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της εντυπωσιακής "Νόρμα" του Μπελίνι σε σκηνοθεσία Tom Volf από τον πολιτιστικό οργανισμό "Λυκόφως" του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου στις 28 και 30 Αυγούστου στο Ηρώδειο. Εκεί έδωσε το παρών η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία δεν προτίμησε κάποια από τις ολόσωμες φόρμες τις οποίες μας έχει συνηθίσει να φορά αλλά εντυπωσίασε με μαύρο γιλέκο και μαύρη μάξι φούστα.

H 56χρονη Μαρέβα, με την ξεχωριστή αίσθηση του στυλ που έχει, απογείωσε το λουκ στα μαύρα με flat πέδιλα και ξεχωριστά κοσμήματα.

mareva3.jpg

Η κυρία Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη ανεξάρτητη διεθνής υπερπαραγωγή ελληνικής όπερας με 110 ερμηνευτές και μουσικούς επί σκηνής και ένα all-star cast πρωταγωνιστών από όλο τον κόσμο, έκανε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στη χώρα μας πραγματοποιώντας διπλό ιστορικό sold out. Στο κατάμεστο Ηρώδειο, οι σχεδόν 9.000 θεατές αποθέωσαν και τις δύο βραδιές το μουσικό και ερμηνευτικό σύνολο της παράστασης, με προεξέχοντες την περίφημη Λιβανο-Καναδή σοπράνο Joyce El-Khoury και τον σπουδαίο Αμερικανό μαέστρο και πιανίστα της Μαρίας Κάλλας, Eugene Kohn, ο οποίος κατέφθασε στη χώρα μας για να διευθύνει, με τον ξεχωριστό του τρόπο, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Τα γυμνασμένα μπράτσα της κυρίας Μητσοτάκη είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής μέσω pilates.H ίδια μιλώντας το 2020 για το πώς γυμνάζεται είπε:

«H γκουρού της ευημερίας μου είναι η pilates instructor, Αθηνά, στο Pilates Lab στην Αθήνα. Είμαι πιστή οπαδός των μαθημάτων της εδώ και 20 χρόνια. Βγαίνω από το στούντιο με ανανεωμένη ενέργεια, νιώθοντας σαν να έκανα μια θεραπεία για την ψυχή. Αναφορικά με την ομορφιά, ο Διονύσης είναι ο άνθρωπος για το χρώμα των μαλλιών μου στο Central Hair Studio, στην περιοχή Ψυρρή της Αθήνας».

Μιλώντας για το στυλ της στους Financial Times, η Μαρέβα είχε τονίσει:

«Το χαρακτηριστικό στοιχείο του προσωπικού στυλ μου είναι οι καρφίτσες. Η συλλογή μου ξεκίνησε με εκείνες που μου έδωσε η μητέρα μου, η οποία με τη σειρά της τις απέκτησε από τη γιαγιά και την προγιαγιά μου. Έχω κάποια παλιά σχέδια Cartier και Van Cleef & Arpels και μια σειρά από καρφίτσες σε σχήμα πεταλούδας – παλιές και νέες, μερικές πολύτιμες και κάποια costume pieces. Τείνω να φοράω δύο που συνδυάζονται, μερικές φορές με ένα ρολόι αντίκα (τα συλλέγω και αυτά)».

https://www.instagram.com/p/Cto8bw8IhU7/