Naomi Watts και Billy Crudup παντρεύτηκαν ξανά στο Μεξικό γιατί ένας γάμος δεν είναι ποτέ αρκετός!

Πατούλια Κατερίνα
Naomi Watts και Billy Crudup παντρεύτηκαν ξανά στο Μεξικό γιατί ένας γάμος δεν είναι ποτέ αρκετός!

«Αυτή είναι μια υπενθύμιση για το τι σημαίνει ζωή, είναι η απόδειξη πως η αγάπη είναι ένα από τα πιο απλά και πιο σημαντικά πράγματα», είπε η Watts χαρακτηριστικά.

Στις 11 Ιουνίου 2023, στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, η Naomi Watts και ο επί χρόνια αγαπημένος της Billy Crudup παντρεύτηκαν ξαφνικά με μοναδικούς προσκεκλημένους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού φίλους τους.

Ο δεύτερος γάμος των Watts και Crudup στο Μεξικό

gamos1.jpg

Κι επειδή ένας γάμος δεν είναι ποτέ αρκετός, οι 55χρονοι ηθοποιοί αποφάσισαν να κάνουν ένα grande θρησκευτικό γάμο στο Μεξικό αυτή τη φορά. Η νύφη έδειχνε συγκλονιστική ντυμένη στα λευκά με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και ευτυχώς για εμάς, ο αδερφός της Ben, δημοσίευσε πολλά stories από την τελετή την παράσταση στην οποία έκλεψαν τα παιδιά των Billy και Naomi από τους προηγούμενους γάμους τους.

Η κόρες της ηθοποιού, η 16χρονη Sasha και η 15χρονη Kai, τα mini mes της 55χρονης ήταν οι παράνυμφοί της, τις οποίες απέκτησε με τον Live Schreiber. Εκεί και ο 20χρονος γιος του Crudup, William τον οποίο απέκτησε με την πρώην του Mary Louise Parker.

https://www.instagram.com/reel/C8AxqlLRXe6/

Μια ημέρα πριν την τελετή και πάλι ο αδερφός της Naomi μας έδωσε μια αίσθηση και για το δείπνο του πρόγαμου ενώ στην τελετή, πέραν από την οικογένεια βρέθηκαν και stars όπως ο Justin Theroux και η Nicole Kidman.

gamos2.jpg

Στον πιο ανατρεπτικό γάμο στο Hollywood οι ευχές από celebs έπεσαν «βροχή»

https://www.instagram.com/reel/C7-o31SuXim/

Στην ομιλία της στο δείπνο πριν τον γάμο, η Naomi ακούστηκε να λέει κρατώντας το χέρι του καλού της:

«Αυτή είναι μια υπενθύμιση για το τι σημαίνει ζωή, είναι η απόδειξη πως η αγάπη είναι ένα από τα πιο απλά και πιο σημαντικά πράγματα».

Γάμος στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης

https://www.instagram.com/p/CtUreSjPa1g/

Η 54χρονη πέρσι Naomi και ο συνομήλικος σύζυγός της παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης στις 9 Ιουνίου 2024 και η Naomi ήταν συγκλονιστική στο λευκό δεντελένιο νυφικό της.

Αμέσως μετά το ποστ – πόζα των νεόνυμφων μπροστά στο δημαρχείο, πλήθος celebs- κυριολεκτικά είναι αμέτρητες οι ευχές διασήμων για το τόσο αγαπητό ζευγάρι- έσπευσαν να ευχηθούν στη Naomi και τον Billy, ανάμεσά τους από την Gwyneth Paltrow και την Olivia Wilde ως τη Miranda Kerr, τον Justin Theroux και τη Lisa Rinna.To νυφικό με τη δαντέλα ήταν Oscar de la Renta και ο γάμος παρότι πολιτικός είχε και βέρες και μπουκέτο λουλουδιών στα χέρια της ηθοποιού.

Naomi- Billy: Ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια

Παρότι είναι πέντε χρόνια μαζί, οι δύο ηθοποιοί έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στα βραβεία SAG 2023.

https://www.instagram.com/p/Copj6QdL9NA/

Crudup και Watts γνωρίστηκαν το 2017 στα γυρίσματα της σειρά Gypsy του Netflix, ενώ η Naomi ήταν παντρεμένη για 11 χρόνια με τον Liev Schriber με τον οποίο έχει δύο παιδιά, τους Sasha 15 ετών και Kai 14 ετών ενώ με τον Liev χώρισαν το 2016.

Ο Crudup έχει έναν γιο από τη σχέση του με την Mary Louise Parker, ο οποίος είναι 20 ετών και του οποίου τη μητέρα ο ηθοποιός παράτησε όταν ήταν επτά μηνών έγκυος για τα μάτια της Claire Danes.

Ο Billy Crudup διανύει το 55ο έτος της ηλικίας του, συγκαταλέγεται στους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood και το βιογραφικό του περιλαμβάνει συμμετοχές σε παραγωγές, όπως Almost Famous, Big Fish, Mission: Impossible III, Watchmen, Public Enemies, Spotlight, Jackie, ενώ από το 2019 υποδύεται τον Cory Ellison στη σειρά The Morning Show στο πλευρό της Jennifer Aniston.

Έχει προταθεί 4 φορές για βραβεία Tony και μία για Independent Spirit Award, ενώ για το Morning Show, έχει αποσπάσει ένα βραβείο Emmy Primetime και ένα Critics' Choice Television Award.

Μιλώντας για τον Billy και τη σχέση τους, στο live των Kelly Ripa και Mark τον Ιανουάριο του 2024, η Naomι είχε πει:

«Δεν είναι ποτέ αργά, σωστά, βρήκαμε ο ένας ρον άλλο λίγο αργότερα, αργότερα στη ζωή, είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα»!