Κομνηνού και Μιχαλάκη διασκέδασαν στους Coldplay και έδωσαν άλλο νόημα στη σχέση πεθεράς-νύφης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κομνηνού και Μιχαλάκη διασκέδασαν στους Coldplay και έδωσαν άλλο νόημα στη σχέση πεθεράς-νύφης
ndpphoto@gmail.com

Φιλαρέτη Κομνηνού και Δανάη Μιχαλάκη έδωσαν το παρών στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και απέδειξαν πόσο αγαπημένες είναι. Ο ξέφρενος χορός της Δανάης Μιχαλάκη και η υπέροχη σχέση των δύο γυναικών.

Περισσότερα από 120.000 άτομα παρευρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ και στις δύο επικές συναυλίες των Coldplay, οι οποίοι τραγούδησαν επί σκηνής για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ανάμεσα στο θερμό κοινό που αποθέωσε το διάσημο συγκρότημα βρισκόταν και η Φιλαρέτη Κομνηνού, συνοδευόμενη από τη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη. Οι δύο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει μαζί σε κάποια πρεμιέρα ή επίσημη έξοδο.

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και μας έδειξαν πόσο μεγάλωσε η κόρη τους

Κομνηνού-Μιχαλάκη διασκέδασαν στη συναυλία των Coldplay

Πριν από λίγες ώρες η Φιλαρέτη Κομνηνού δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δείχνοντάς μας το κατάμεστο ΟΑΚΑ αλλά και τον ενθουσιασμό της νύφης της που κατάφερε να απολαύσει από κοντά τους Coldplay.

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, η Δανάη Μιχαλάκη ζει στο έπακρο τη στιγμή και η πεθερά της την καμαρώνει.

Άγνωστο παραμένει αν ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνόδευσε τις γυναίκες της ζωής του ωστόσο εικάζουμε πως βρισκόταν λίγο πιο πέρα, χορεύοντας με τις επιτυχίες των Βρετανών stars.

mixalaki.jpg

Η καταξιωμένη ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από 7 μήνες καθώς τον Νοέμβριο του 2023 η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/C4sQ09LKL7B/

«Η αίσθηση είναι απερίγραπτη, νομίζω οι λέξεις είναι πολύ λίγες. Είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω. Αυτό το παιδί είναι ευλογημένο γιατί γεννήθηκε την ημέρα που γιόρταζε η Παναγιά. Η Δανάη Μιχαλάκη είναι πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Φιλαρέτη Κομνηνού λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση της εγγονής της.

H Δανάη Μιχαλάκη μπορεί να μιλάει ώρες για την κόρη της και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί

Όπως η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη έχει αναφέρει αρκετές φορές δημόσια, η πρώτη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου έγινε στη γενέτειρά της πριν ακόμα γίνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό: «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο που δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από πάρα πολλούς μήνες. Η πρώτη μου επαφή με την μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να την δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο και δέσαμε από την πρώτη στιγμή».

Η Δανάη Μιχαλάκη δολοφονήθηκε στην Παραλία και το κοινό διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτό το τέλος

Μιλώντας στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου η Δανάη Μιχαλάκη είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στην τρυφερή σχέση που έχει με τον μπαμπά της δηλώνοντας: «Με τον μπαμπά μου έχω σχέση λατρείας. Από πολύ μικρή ως κοριτσάκι ήμουν ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Χωρίς να θέλω να μειώσω την μαμά μου με την οποία επίσης έχω μία ιδιαίτερη σχέση. Αυτό που λένε ότι η σχέση ενός κοριτσιού με τον μπαμπά της είναι ξεχωριστή, ισχύει στην δική μου περίπτωση. Είμαστε ολόιδιοι ως χαρακτήρες, στα πάντα».

Από πλευράς της η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε δηλώσει στο Queen.gr για τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου o oποίος έγινε μπαμπάς: «Σε όλα πια συμμετέχουν το κάνουν μάλιστα και με χαρά και το βλέπω και από τον γιο μου. Αυτό που παλιά δεν ήξεραν να αλλάξουν μία πάνα στα παιδιά τους και να τα ταΐσουν, δεν υφίσταται πια. Χαίρεσαι να βλέπεις αυτό το νέο μοντέλο της οικογένειας με τον πατέρα να έχει αυτή τη σχέση με τον γιο ή την κόρη του».

Διάβασε τη συνέντευξη εδώ

Πηγή κεντρικής: NDP