Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και μας έδειξαν πόσο μεγάλωσε η κόρη τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και μας έδειξαν πόσο μεγάλωσε η κόρη τους

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν μια mini απόδραση με την κόρη τους. Τα νέα οικογενειακά στιγμιότυπα από το ταξίδι του ζευγαριού στην συμπρωτεύουσα.

Με τον ωραιότερο τρόπο αξιοποίησαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας δουλειά με διασκέδαση καθώς ο ηθοποιός-frontman του συγκροτήματος «Polkar» είχε προγραμματισμένες live εμφανίσεις σε Λαμία και Λάρισα.

Νέα χρονιά με νέο look για τη Δανάη Μιχαλάκη 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και μοιράστηκαν τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη τους

Πριν από λίγα 24ωρα Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου βρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα και απόλαυσαν τις βόλτες τους στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά με την 5μηνών κόρη τους.

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον σύζυγο και το μωρό της σε μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα, τα οποία μοιράστηκε αργότερα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C4sQ09LKL7B/

«Μπαμπάς και κόρη αγναντεύουν τη θάλασσα και μένα η καρδιά μου λιώνει», έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Δανάη Μιχαλάκη μπορεί να μιλάει ώρες για την κόρη της και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί

papageorgiou3.jpg

Ακολούθησε η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου ο οποίος μας έδειξε τα highlights από το ταξίδι τους και την συνάντηση των γιαγιάδων τους με το μωρό.

https://www.instagram.com/p/C4sqlvFobed/

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερο υλικό.

Πριν λίγους μήνες η Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου περιέγραψε τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση της 2,5 μηνών κόρης της εξηγώντας: «Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δεν θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό».

Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου:Στις αναρτήσεις τους μέσα από το μαιευτήριο είπαν και το ξεχωριστό «ευχαριστώ»

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και ότι τα ξέρει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα».

Νέα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

Η τριμελής πλέον οικογένεια ζει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι, όπου διατηρούν ένα υπέροχο, cozy διαμέρισμα.

«Η Αθήνα δεν είναι ακριβώς πατρίδα αλλά την νοιώθω τόπο μου, δεν είναι οι ρίζες μου αλλά είναι σπίτι μου. Μένω στο Παγκράτι με το οποίο έχω συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν καθώς η γιαγιά μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν από εδώ, στο σπίτι της μένω, οπότε με ηρεμεί», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Πρόσφατα η Δανάη Μιχαλάκη μοιράστηκε ένα video στο Instagram όπου βλέπουμε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της. Τα neutrals και συγκεκριμένα το λευκό-κρεμ κυριαρχούν στον χώρο ενώ μερικά αυτοκόλλητα τοίχου κάνουν πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα.

Μερικά παιχνίδια και διακοσμητικά συμπληρώνουν τη διακόσμηση στο πιο αγαπημένο δωμάτιο του ζευγαριού, μετά την έλευση του μωρού τους.

https://www.instagram.com/reel/C4LjjIZKiIM/

Το σαλόνι είναι αρκετά φωτεινό και στο κέντρο του βρίσκεται ένας ευρύχωρος γκρι καναπές. Οι πίνακες ζωγραφικής, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και οι ρετρό πολυθρόνες συμπληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση του σπιτιού, την οποία έχουν επιμεληθεί οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με την αισθητική και το γούστο τους.

https://www.instagram.com/p/C1Ch1eMo-xT/

Τα φυτά εσωτερικού χώρου ταιριάζουν απόλυτα με τα υπόλοιπα στοιχεία και μας χαρίζουν έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Όλες οι φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου απολαμβάνουν κάθε στιγμή με την κορούλα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα στα social media, κάνοντας τους followers τους να «λιώσουν».

https://www.instagram.com/p/C1KQKGDq3Zk/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: danae_michalaki