Ο μπαμπάς Άκης Πετρετζίκης γιορτάζει τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής του και δείχνει τα παιδιά του

Πατούλια Κατερίνα
Ο μπαμπάς Άκης Πετρετζίκης γιορτάζει τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής του και δείχνει τα παιδιά του

«Μπαμπάς: ο καλύτερος και ο πιο δημιουργικός ρόλος που είχα και θα έχω ποτέ! Σας αγαπώ πολύ, παιδάκια μου» έγραψε μεταξύ άλλων ο Άκης Πετρετζίκης.

Γιορτή του πατέρα σήμερα και ο Άκης Πετρετζίκης έκανε στο προφίλ του στο Instagram με τα 1,8 εκατομμύρια followers, μια δημοσίευση με τα δύο παιδιά του.

Σε μια πόζα με τον πρώτο έλληνα MasterChef να ζωγραφίζει με τα παιδιά, θαυμάσαμε όλη τον μεγάλο αδερφό Αχιλλέα και την μικρότερη Ακυλίνα Πετρετζίκη που έχουν μεγαλώσει πολύ!

https://www.instagram.com/p/C8ROMnuhFo8/

«Μπαμπάς: ο καλύτερος και ο πιο δημιουργικός ρόλος που είχα και θα έχω ποτέ! Σας αγαπώ πολύ, παιδάκια μου! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! #HappyFathersDay #FathersDay #mykids #dad», έγραψε ο 40χρονος Άκης χαρακτηριστικά!

Σε άλλο story ο Άκης έγραψε:

«3 χρόνια πριν ξεκίνησα να γιορτάζω και πλέον γιορτάζω κάθε χρόνο διπλά. #happhfathersday».

akis_mpampas.jpg

«H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό», είχε πει ο Άκης πριν τον ερχομό των παιδιών του στο Happy Day.

Η οικογένεια Πετρετζίκη

https://www.instagram.com/p/CxVanLpILM8/

Ο Άκης Πετρετζίκης δημιούργησε τη δική του οικογένεια με τη γυναίκα της ζωής του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους Αχιλλέας. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν πριν δύο χρόνια περίπου ήρθε στη ζωή η μικρή κόρη του ζευγαριού, Ακυλίνα.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…» είχε γράψει χαρακτηριστικά ανεβάζοντας φωτογραφία με τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η ζωή με δύο παιδιά

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες.

Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας», είχε πει ο Άκης στο Happy Day, για τη ζωή τους πρώτους μήνες με δύο μωρά στο σπίτι.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πάντως, δεν διατηρεί καν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι μοναδικές φορές που την έχουμε δει, είναι από τις αναρτήσεις του συζύγου της. Πρόκειται για μια εξίσου ενθουσιασμένη νέα μαμά, η οποία γνώρισε μέσω social τον σεφ και είναι νοσηλεύτρια.