3 στα 4 σχόλια στο προφίλ του Νίκου Μπάρκουλη μιλάνε για την ομοιότητα με τον πατέρα του Αντρέα

3 στα 4 σχόλια στο προφίλ του Νίκου Μπάρκουλη μιλάνε για την ομοιότητα με τον πατέρα του Αντρέα

Στις 22 Ιουλίου 2024, ο Νίκος Μπάρκουλης γιος του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη και της Μαίρης Μπάρκουλη θα γίνει 23 ετών. 

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση ως διαγωνιζόμενος στο Just the Two of Us, ο Νίκος Μπάρκουλης συνεχίζει την πορεία του στο Tik Tok και τις σπουδές του στην υποκριτική.

Λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά του, ο 22χρονος συνεχίζει την Tik Tok πορεία του με viral βιντεάκια και με τα σχόλια του κόσμου, να του θυμίζουν πόσο πολύ μοιάζει με τον πατέρα του Αντρέα Μπάρκουλη που έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου 2016.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα σχόλια του κόσμου που βλέπουν στον ίδιο τον μεγάλο Ανδρέα Μπάρκουλη.

barkoulis.jpg

Στο «Κορίτσια ο Μπάρκουλης», ο Νίκος είχε νωρίτερα πει:

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου, με έναν θρύλο, σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά, είναι όμορφο. Ήταν δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου κατάκοιτο, αδύναμο και δίπλα στην τηλεόραση να παίζει στις ταινίες με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τον έχω δει στον ύπνο μου δυο τρεις φορές. Δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω τον πατέρα μου πριν "φύγει". Ήρθε το ταξί την προηγούμενη ημέρα κι έφυγα βιαστικά», είχε [πει ο Νίκος χαρακτηριστικά.

Η ζωή του γιου του Αντρέα και της Μαίρης Μπάρκουλη, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Σε ηλικία 16 ετών, ο νεαρός είχε μιλήσει για τη νόσο του Crohn από την οποία έπασχε και είχε τονίσει:

«Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά. Είχα πόνους απίστευτους. Έχασα την πρώτη γυμνασίου και ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ», είχε πει ενώ για τη μητέρα του εξήγησε:

«Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της».

Μιλώντας για το hate που κατά καιρούς έχει δεχτεί ο νεαρός Μπάρκουλης είχε πει:

«Μ’έχουν σταμπάρει, προσπαθώντας να βρουν κάτι κακό για μένα, για να βγάλουν τον κακό και όχι τον καλό Νίκο που είναι πάντα εκεί θα πει κάτι καλό για τον άλλον και όχι να τον μειώσει, θα κάνουν το αντίθετο σε μένα, για να με μειώσουν. Μου την σπάει πολύ. Παρακολουθούν το προφίλ μου. Ήθελα να κλείσω το facebook μου να κάνω private το instagram, αλλά δεν το κάνω γιατί υπάρχει και κόσμος που θέλει να τα βλέπει...

Δεν θα ήθελα να πω να έρθει πάλι ο πατέρας μου στη ζωή γιατί πάλι θα βασανιζόταν, πάλι θα πονούσε, πάλι. Θα τον έβλεπα να μην είναι καλά. Θα ήμουν υπερβολικά εγωιστής, αν το έχανα αυτό. Θα ήθελα να του δώσω όμως την τελευταία αγκαλιά που δεν πρόλαβα να του δώσω στο νοσοκομείο. Είχαμε πεί ο ένας στον άλλον «Σ' αγαπώ», ήξερα πως κάτι θα άλλαζε, αλλά δεν μπορούσα να μείνω με περίμενε από κάτω ταξί. Αυτό μου έμεινε απωθημένο».

Η μαμά του Νίκου εννοείται πως καμαρώνει και για τον γιο της και ποτέ δεν ξεχνά τον αγαπημένο της Ανδρέα.

Ο 22χρονος Νίκος Μπάρκουλης κάνει καριέρα στο TikTok και απαντά στα αρνητικά σχόλια like a pro