Η Αθηναΐς Νέγκα ποζάρει με μπικίνι & το τρόλ για το παχάκι και τα... αγγούρια παίρνει χειροκρότημα
Η Αθηναΐς δεν σταματά κάνει διακοπές και οι διαδυκτιακοί τις φίλοι απολαμβάνουν τα σχόλιά της, θαυμάζοντας τον αυτοσαρκασμό της.
Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα η Αθηναΐς Νέγκα και δεν αφήνει τους followers της παραπονεμένους, φροντίζοντας να κάνει ενδιαφέροντα posts και από τις διακοπές της.
Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, λοιπόν, η δημοσιογράφος ποζάρει με το μπικίνι της μέσα στη θάλασσα και τα όσα λέει συνοδεύοντας τη φωτογραφία της είναι απολαυστικότατα.
Διάσημοι που μίλησαν για τη λεύκη και μας έδειξαν την υπέροχη ιστορία που αποτυπώθηκε στο σώμα τους
Το παχάκι πλάτης και τα αγγούρια
Μία μακροσκελή λεζάντα εμποτισμένη με το γνωστό της πνεύμα αφιέρωσε στους followers της η Αθηναΐς Νέγκα και στο τέλος όλοι χειροκότησαν.
«Η συγκεκριμένη φωτό δεν έχει ρετους», ξεκινά η δημοσιογράφος συμπληρώνοντας πως «Διακρίνομαι εγώ που φέτος είμαι 51 και έχω 4 κοιλιακούς αλλά και ένα καλό παχάκι πλάτης που δεν θα φαινόταν, θέλω να πιστεύω, αν δεν είχα στρίψει τόσο άγαρμπα.Το λανσάρω. Για το παχάκι μου, κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί συνεδριάζουν αυτή τη στιγμή, ώστε να βρεθεί τρόπος να προστίθεται χειρουργικά σε εκατομμύρια αδύνατες που θέλουν να μου μοιάσουν.. και είστε εξαιρετικά τυχεροί αγαπητοί ακόλουθοι καθώς αυτές οι φωτό διασώζονται χάρη στο αγγούρι της θάλασσας (φωτό 2). Ναι υπάρχει, πρόκειται για ολοθουροειδές που θυμίζει το προσφιλές μας λαχανικό!», συνεχίζει.
«Μόλις το είδα σε μια από τις κοσμικές παραλίες που συχνάζω και βουλιάζουν από κόσμο (φωτο3) άρχισα να φωνάζω: «Αγγούρι της θάλασσας! Φέρτε κινητό να το βγάλουμε φωτογραφία!» Πολλοί από τους παρεβρισκόμενους εξεπλάγησαν! Ως γνωστόν με περιστοιχίζουν μόνο κοσμικοί Αθηναίοι όπως ο κύριος στη φωτό 4».
Και το αυτοτρολάρισμα πέρασε σε άλλο επίπεδο στο τέλος της ανάρτησης: «Αν τώρα αναρωτιέστε, γιατί μου προκάλεσε τέτοια χαρά η γνωριμία μου με αυτό το παρδαλό πλάσμα, η απάντηση είναι απλή: είναι τόσο σπάνιο και υπέροχο, ένα αγγούρι της θάλασσας να συναντιέται από κοντά με ένα αγγούρι της τηλεόρασης», γράφει η Αθηναΐς Νέγκα και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.
Η Αθηναΐς Νέγκα έχει πει μεγάλες αλήθειες στα social & δεν απορεί κανείς με την ανακοίνωση χωρισμού
