Αυτές είναι οι ωραιότερες νέες μαμάδες του Hollywood

Αυτές είναι οι ωραιότερες νέες μαμάδες του Hollywood

Το star system γέμισε μωρά

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες stars παίρνουν την απόφαση να κάνουν ή να υιοθετήσουν παιδιά. Οι δρόμοι του Hollywood έχουν γεμίσει καλοντυμένα μωρά στις αγκαλιές των διάσημων μαμάδων τους, οι οποίες φαίνονται πάντα λαμπερές και ξεκούραστες. Το Queen συγκέντρωσε τις ομορφότερες νέες μαμάδες του star system και σας τις παρουσιάζει.

Jennifer Garner
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ben Affleck, τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσαν την γέννηση του τρίτου τους παιδιού, και πρώτου αγοριού της οικογένειας. Ο μικρός Samuel Garner Affleck πήρε το όνομά του, μετά από απόφαση των δύο μεγαλύτερων αδερφών του, Violet, 6, και Seraphina, 3. «Στην αρχή και οι δύο συμφώνησαν στο Donald Duck», δήλωσε η διάσημη μαμά τους στο show του Jay Leno.

Sienna Miller
Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει μίαν νέα fan! Η ίδια και ο σύντροφός της, Tom Sturridge, υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μία κορούλα, την Κυριακή, 8 Ιουλίου. Το όνομα της μικρής αποκάλυψε η αδερφή της Sienna, Savannah Miller, στο Twitter, όταν έγραψε «Marlowe I love you».

Reese Witherspoon
Πριν από λίγες, μέρες, και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα αγόρι, το όνομα του οποίου είναι Tennessee James Toth. Ο μικρός Tennessee είναι το πρώτο παιδί από τον δεύτερο γάμο της Witherspoon με τον ατζέντη Jim Toth.

Charlize Theron
Η σέξι -βραβευμένη με Όσκαρ- πρωταγωνίστρια υιοθέτησε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάρτιο. Το νέο ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της 36χρονης στο περιοδικό People. «Είναι η περήφανη μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού ονόματι Jackson», ήταν η λιτή δήλωση.

Beyonce Knowles
Τον περασμένο Ιανουάριο η superstar και ο σύζυγός της, Jay-Z υποδέχτηκαν την μικρή Blue Ivy Carter. Οι διάσημποι φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να καλωσορίσουν την μικρή στον κόσμο, με πρώτη την Gwyneth Paltrow να γράφει στο Twitter «Καλωσήρθες στον κόσμο Blue! Σε αγαπάμε ήδη!».

Victoria Beckham
Το ζεύγος Beckham απέκτησε, στις 10 Ιουλίου του 2011, την πρώτη του κόρη, την μικρή Harper Seven. Οι David και Victoria είχαν ήδη τρεις γιους, τους Brooklyn, Romeo και Cruz.


Jessica Alba
Πριν από περίπου ένα χρόνο η Jessica Alba και ο σύζυγός της, Cash Warren, υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, την Haven Garner. «Υγιής και χαρούμενη! Η μεγάλη αδελφή Honor είναι κατενθουσιασμένη με την νέα άφιξη στην οικογένεια», ανακοίνωσε η σταρ στο Facebook.

Διαβάστε ακόμα:
Paris Fashion Week: δείτε τους celebrity που κουβαλάνε στα show όλη τους την οικογένεια
Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Hollywood! Περί ορέξεως...
Ηalloween και stars: Τα πιο αστεία celebrity κοστούμια