Πρίγκιπας Φίλιππος: Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Πρίγκιπας Φίλιππος: Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Εξελίξεις σχετικά με την υγεία του δούκα του Εδιμβούργου.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε εχθές το μεσημέρι η είδηση για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το BBC news μετέδωσε την είδηση άμεσα και αμέσως γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του δούκα του Εδιμβούργου.

Μπορεί λίγα 24ωρα νωρίτερα να χαιρόταν μαζί με την Ελισάβετ για τα νέα της εγκυμοσύνης της Meghan Markle και το γεγονός πως ο Harry θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, η χαρά αυτή όμως δεν κράτησε πολύ. Ο δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τρίτης «ως προληπτικό μέτρο» μετά από αδιαθεσία, σύμφωνα με τα ανάκτορα του Buckingham.

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος ο οποίος διανύει το 99ο έτος της ηλικίας του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο», ανέφερε η δήλωση του εκπροσώπου. Μια πηγή του παλατιού είπε στο BBC ότι ο δούκας πήγε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο, όπου έγινε δεκτός ως προφύλαξη μετά από συμβουλές του γιατρού του.

Οι νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ώρες αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο. O 99χρονος πρίγκιπας πέρασε και δεύτερη νύχτα στο νοσοκομείο την Τετάρτη (17 Φεβρουαρίου) στο Λονδίνο, όπως επιβεβαίωσε το ET Canada την Πέμπτη (18 Φεβρουαρίου).

Όπως αναφέρθηκε και εχθές μπορεί να μεταφέρθηκε γρήγορα ωστόσο δεν ήταν μια επείγουσα εισαγωγή, και δεν σχετίζεται με κορονοϊό. Σύμφωνα με την έκθεση «παραμένει σε καλή διάθεση» και αναμένουμε την ενημέρωση για το εξιτήριο.