Ο πρίγκιπας Harry εύκολα θα νικούσε στο Survivor: Δες τον στις δοκιμασίες

Ο πρίγκιπας Harry εύκολα θα νικούσε στο Survivor: Δες τον στις δοκιμασίες

Έτρεξε, σκαρφάλωσε, κυλίστηκε στις λάσπες... Τον λατρεύουμε!

Κανείς δεν περίμενε ότι η αποχώρηση του πρίγκιπα Harry από τη βασιλική οικογένεια θα του έκανε τόσο καλό. Ή μάλλον μπορούσαμε να φανταστούμε ότι σίγουρα θα ένιωθε μία ανακούφιση που δε θα είχε πια διαρκώς το άγρυπνο μάτι των γραπτών και άγραφων νόμων των royals, όμως πλέον είναι πιο ορατή από ποτέ η ευτυχία του.

Από τη στιγμή που μετακόμισαν με τη Meghan στις ΗΠΑ, σε κάθε λήψη από φωτογραφικό φακό ή κάμερα, ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana δείχνει πιο ήρεμος. Αυτό που το βλέμμα και οι κινήσεις του μπορούν να δείξουν ότι έχει βρει το σπίτι του. Έχει διαχωρίσει το πιο ζεστό «home» από το πιο ψυχρό «house».




Πρόσφατα, μάλιστα, ο Harry αποφάσισε να παρευρεθεί στην εκπομπή του James Corden που έλαβε χώρα πάνω σε ένα τουριστικό λεωφορείο ξεναγήσεων. Ο παρουσιαστής, στο ίδιο αστείο και σπιρτόζικο στυλ που τον χαρακτηρίζει πάντα, μίλησε στον πρίγκιπα και του έκανε τις ερωτήσεις που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε στο μυαλό μας.

Μέσα στα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που είπαν, υπήρξε και η δήλωση ότι δεν έφυγε ποτέ από τη βασιλική οικογένεια καθώς επίσης και ο τρόπος με τον οποίο ερωτεύτηκε τη Meghan Markle.

Για το τελείωμα, όμως, υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ο παρουσιαστής πήγε τον Harry σε ένα camp με δοκιμασίες τύπου Survivor, στις οποίες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους, με τον πρώτο να προσπαθεί μάταια να τον κερδίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρίγκιπας είναι και ένα πολύ αθλητικό παιδί, που υπηρέτησε, μάλιστα, στον στρατό για 10 χρόνια.

Δες το ξεκαρδιστικό βίντεο στη συνέχεια.




Δες μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry στην παρακάτω gallery.