Ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury «άδειασε» τη Meghan και τον Harry

Ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury «άδειασε» τη Meghan και τον Harry

Είναι αυτό η εκδίκηση του παλατιού για όσα ειπώθηκαν;

Τρεις εβδομάδες και κάτι έχουν περάσει από την ημέρα που προβλήθηκε η πολύκροτη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah. Η συνέντευξη αυτή για πολλούς ήταν κάτι «εμετικό», έτσι τη χαρακτήρισαν οι haters των Sussexes, ενώ για άλλους ήταν μια δικαίωση για τη Meghan.

Εκείνη την ημέρα ακούσαμε και μάθαμε πολλά πράγματα. Πράγματα που είχαν συμβεί και για τα οποία δεν είχαμε ιδέα. Πράγματα που αφορούσαν το χρώμα που θα έχει ο Archie όταν γεννηθεί, σχόλιο που όπως έγινε γνωστό χθες έκανε η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ ή τις αποκαλύψεις για τις αυτοκτονικές τάσεις της δούκισσας του Sussex.

Μάθαμε όμως και όμορφα πράγματα, όπως το γεγονός πως η Meghan και ο Harry θα αποκτήσουν μία κόρη σε λίγους μήνες. Μέσα σε όλα αυτά η Meghan κάποια στιγμή ανέφερε πως εκείνη και ο Harry στην πραγματικότητα παντρεύτηκαν 3 ημέρες πριν την κανονική ημερομηνία.

«Ξέρεις, θα σου πω κάτι που δεν γνωρίζει κανείς. Τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, παντρευτήκαμε μυστικά. Φωνάξαμε τον Αρχιεπίσκοπο και του είπαμε πως το θέαμα είναι για τον κόσμο αλλά εμείς θέλαμε η ένωση να γίνει μεταξύ μας. Αυτούς τους όρκους εκείνης της ημέρας έχουμε στο δωμάτιό μας και ήμασταν στην αυλή μας μόνο με τον Αρχιεπίσκοπο, μόνο οι τρεις μας».

Τώρα, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μιλά για τη διαμάχη, παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπός τους διευκρίνισε ότι η ημερομηνία γάμου τους ήταν η 19η Μαΐου. Ο Αρχιεπίσκοπος είπε (μέσω του BBC), «Συνάντησα τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex πολλές φορές σε ιδιωτικό και ποιμαντικό περιβάλλον πριν από την επίσημη τελετή το Σάββατο 19 Μαΐου 2018. Εκείνη την ημέρα ήταν η ημέρα του γάμου».

«Αν είχα υπογράψει το πιστοποιητικό σε διαφορετική μέρα, θα είχα διαπράξει ένα σοβαρό έγκλημα. Ο γάμος γιορτάστηκε στις 19 Μαΐου. Αλλά δεν θα πω τι συνέβη στις άλλες συναντήσεις μας», πρόσθεσε.

Και αναρωτιόμαστε, αφού ο εκπρόσωπος των Sussexes είχε ήδη εξηγήσει και κάνει τις διευκρινίσεις, γιατί αυτό το άδειασμα από τον αρχιεπίσκοπο; Μήπως είναι μια εκδίκηση του παλατιού για όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη;