Meghan Markle: Κι όμως, μίλησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Meghan Markle: Κι όμως, μίλησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η άγνωστη συνομιλία με την Βασίλισσα, μόλις έγινε γνωστή.

Μπορεί ο Τύπος να ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την επιστροφή του πρίγκιπα Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο όμως αίσθηση έκανε και η απουσία της Meghan Markle από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Βέβαια η ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τη βασιλική οικογένεια δεν εντάθηκε με αυτή της την απουσία της καθώς ήταν δικαιολογημένη λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης. Ποιος θα μπορούσε να την κατηγορήσει εξάλλου για κάτι;

Οι ίδιοι οι γιατροί είχαν συστήσει στη δούκισσα του Sussex να μην πραγματοποιήσει κανένα ταξίδι, εντός και εκτός των συνόρων των ΗΠΑ, γιατί αυτό θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τόσο την ίδια όσο και το μωρό της.

Και μπορεί να έλαμψε δια της απουσίας της όμως το στεφάνι που έστειλε για την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου, έκανε μεγάλη αίσθηση. Η κίνηση να υπογράψει ιδιοχείρως την αφιέρωση όσο και να επιλέξει τα λουλούδια που στόλιζαν το στεφάνι, ήταν κάτι που σχολιάστηκε από πολλούς. Τα μηνύματα δε που κρύβονταν πίσω από αυτή τη χειρονομία, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται πώς η δούκισσα του Sussex μπορεί και τα προβλέπει όλα τόσο πολύ.

Κάτι που δε γνωρίζαμε όμως ως τώρα είναι η επικοινωνία που είχε η Μeghan με τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν την κηδεία.Ο δούκισσα και ο γιος της, Archie, φέρεται να μίλησαν με τη βασίλισσα πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππο, σύμφωνα με μια βασιλική πηγή.

Η Meghan όλο αυτό το διάστημα που ο Harry βρισκόταν στην Αγγλία, φρόντιζε να έρχεται σε επαφή (έστω και τηλεφωνικά ή μέσω βιντεοκλίσεων) με τον σύζυγό της αλλά και με την Βασίλισσα. Όπως αναφέρει η πηγή, η Meghan από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Δούκας του Εδιμβούργου, επικοινώνησε με την Βασίλισσα για να τη συλληπηθεί.

Σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE, όσο ο Harry βρισκόταν στην Αγγλία, η Meghan μιλούσε κάθε ημέρα με τον σύζυγό της, ακόμη και λίγο πριν από την κηδεία. «Ο Harry δεν ήθελε να αφήσει τη Meghan και τον Archie μόνους τους ούτε λεπτό», υποστήριξε η πηγή. «Μαμά και γιος μίλησαν επίσης με τη Βασίλισσα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ επικοινωνεί με τους οικείους της μέσω διαδικτύου. Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η πρίγκιπας Harry στον James Corden, είχε πει πως η βασίλισσα και ο αείμνηστος παππούς του χρησιμοποιούσαν πολλές φορές το Zoom για να επικοινωνήσουν με την οικογένειά του.