Meghan Markle: Στην πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της Lilibet, μίλησε για την Diana

Meghan Markle: Στην πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της Lilibet, μίλησε για την Diana

Νέες αποκαλύψεις για το βιβλίο της και την πηγή της έμπνευσής της.

Κοντεύουμε να κλείσουμε σχεδόν δύο μήνες από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα της κυκλοφορίας του βιβλίου της Meghan Markle. Η Meghan σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, αποφάσισε να γράψει ένα παιδικό βιβλίο.

Tον τίτλο «Το Παγκάκι» (The Bench) εμπνεύστηκε από τον πρίγκιπα Harry και τον γιο της Archie Mountbatten-Windsor.

Η συνέντευξη για το βιβλίο της

Όπως είθισται για κάθε συγγραφέα, έτσι και η σύζυγος του πρίγκιπα Harry θέλησε να συζητήσει το βιβλίο της σε συνέντευξη με τη Samantha Balaban στο NPRWeekend show της.



«Στην ιστορία παρατηρώ την αγάπη μεταξύ του συζύγου μου και του γιου μας και φαντάζομαι πώς θα είναι όταν θα μοιραστούν περισσότερες στιγμές όσο μεγαλώνει ο γιος μας. Από το να γρατζουνίσει το γόνατό του μέχρι να του ραγίσει η καρδιά…»

Η Meghan Markle έγραψε βιβλίο και το περιεχόμενο του δεν θα σε ξαφνιάσει

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι μέσα στο βιβλίο υπάρχουν μέχρι και συσχετίσεις με την πριγκίπισσα Diana -τα αγαπημένα της λουλούδια «forget me not»-.

Το σκίτσο του Harry με την κόρη του και τη Diana συγκινεί

Η σχέση πατέρα και γιου

Το σχόλιο που είχε κάνει αρχικά για το εν λόγω βιβλίο είναι ότι αυτό περιγράφει και εξερευνά την «ιδιαίτερη σχέση μεταξύ ενός πατέρα με τον γιο του». Σε δήλωσή της, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά:

«Το Παγκάκι άρχισε ως ένα ποίημα για τον σύζυγό μου για την Ημέρα του Πατέρα, τον μήνα αφότου ο Archie γεννήθηκε. Το ποίημα μετατράπηκε σε αυτήν την ιστορία. Η ελπίδα μου είναι ότι το Παγκάκι αντηχεί σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από τη μυθοπλασία, όσο αντηχεί στη δική μου»



Το συναισθηματικό της δώρο στον Harry

Αυτό ουσιαστικά ήταν το δικό της δώρο για τον σύζυγό της και μπαμπά των παιδιών της.

«Όπως οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε, σκεφτόμαστε τι να τους πάρουμε ως δώρο. Και σκέφτηκα ότι απλά ήθελα κάτι συναισθηματικό και ένα μέρος για εκείνον που να μπορεί να έχει ως βάση με τον γιο μας»