Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ετοιμάζονται να κάνουν μία πολύ αμφιλεγόμενη κίνηση

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ετοιμάζονται να κάνουν μία πολύ αμφιλεγόμενη κίνηση

Τη γραμμή πλεύσης τους θα υιοθετήσουν και άλλοι royals.

Δε σταματούν οι εξελίξεις στο βασιλικό μέτωπο. Οι royal κινήσεις σαφώς και βρίσκονται στο προσκήνιο των νέων της showbiz, πόσο μάλλον όταν αυτές σχετίζονται με κάποιον τρόπο με την επικαιρότητα. Τι συνέβη τώρα.

Η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ετοιμάζονται από την επόμενη εβδομάδα να καταργήσουν τη χρήση προστατευτικής μάσκας. Η κατά πολλούς αμφιλεγόμενη κίνηση θα συμβεί στα πλαίσια συμμόρφωσής τους με τους κανόνες της Αγγλίας.



Το update για τη χρήση της μάσκας

Από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις ενημερώσεις του κράτους, η χρήση μάσκας δε θα είναι υποχρεωτική. Επομένως, η βασιλική οικογένεια, που είθισται να πατάει στα βήματα της κυβέρνησης, θα πράξει αναλόγως.

Η Kate Middleton εμβολιάστηκε και το ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram (photo)

Το θέμα της μάσκας αποτελεί θέμα debate όλης της κοινωνίας με πολλούς να ισχυρίζονται ότι, εφόσον πρόκειται για δημόσια πρόσωπα -που κατά συνέπεια δίνουν το φωτεινό παράδειγμα στον κόσμο-, δε θα έπρεπε να μειώσουν τα μέτρα ασφαλείας εν μέσω μίας πανδημίας.



Η σχέση των royals με τη μάσκα

Ωστόσο, η βασιλική οικογένεια πολλές φορές και μέσα σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας εμφανιζόταν χωρίς μάσκες, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι αυτό είναι κάτι που εκπλήσσει ιδιαίτερα, τώρα που θα επιτρέπεται καθολικά.

Σκάνδαλο στο παλάτι: Ενώ η Kate ήταν σε καραντίνα ο William διοργάνωνε tea party

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Kate μπήκε σε απομόνωση, καθώς ήρθε σε επαφή με κάποιον που βγήκε θετικός στον Covid. Γρήγορα, όμως, εξετάστηκε μέσω τεστ και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Έτσι μπόρεσε να παρευρεθεί και στον τελικό του Euro με τον William και τον μεγαλύτερο γιο τους, πρίγκιπα George.

Δες μερικές από τις εμφανίσεις της royal οικογένειας χωρίς μάσκα στην παρακάτω gallery.