Νέες royal αποκαλύψεις! Η πριγκίπισσα Diana ήθελε να κάνει το δικό της Megxit

Νέες royal αποκαλύψεις! Η πριγκίπισσα Diana ήθελε να κάνει το δικό της Megxit

Η Diana ήθελε να πάρει τους γιους της και να φύγει.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μένουν πλέον μόνιμα στην Αμερική. Ο Archie έχει γίνει μεγάλος αδερφός της Lilibet και η οικογένεια κάνει ανά διαστήματα τις εμφανίσεις της δημόσια για να προάγει τις φιλανθρωπικές ενέργειες στις οποίες συμμετέχει.

Το περίφημο «Megxit» έχει πια απομακρυνθεί από το μυαλό του κόσμου και έχει μετατραπεί στη νέα πραγματικότητα του αγαπημένου royal ζευγαριού. Νέες πληροφορίες, όμως, ισχυρίζονται ότι το ίδιο ακριβώς σχέδιο είχε καταστρωθεί πριν από αρκετά χρόνια στο μυαλό ενός άλλου διάσημου βασιλικού μέλους, της πριγκίπισσας Diana.

7 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατo της Diana που πιστεύουμε 24 χρόνια μετά



Η πριγκίπισσα Diana στην Αμερική

Σύμφωνα με τον Stewart Pearce, τον voice coach και έμπιστο της Diana, και την DailyMail, η πριγκίπισσα σκεφτόταν να μετακομίσει στην California όταν η σχέση της με τον Dodi Fayed ήταν στα καλύτερά της. Μαζί της, μάλιστα, σκόπευε να πάρει και τους δύο της γιους.

Η πριγκίπισσα Diana είχε έναν απρόσμενο υποστηρικτή στο διαζύγιό της με τον Κάρολο

Ήθελε να κάνει καριέρα στο Hollywood. Όχι ως ηθοποιός αλλά ως δημιουργός παραγωγών.

princess diana megxit5

«Υπήρχαν αρκετά μεγάλα πρότζεκτ στο υποσυνείδητό της μέσα από προσφορές που της είχαν γίνει. Αλλά μία από τις μεγάλες ευκαιρίες που ήθελε να δημιουργήσει ήταν να αρχίσει να αναπτύσσει ντοκιμαντέρ για τρία μεγάλα φιλανθρωπικά ενδιαφέροντα που τότε θα γίνονταν μεγάλες ταινίες. Σκόπευε να περάσει πολύ χρόνο στο Hollywood»



Ο Pearce μίλησε για το πόσο εύκολο ήταν να της μιλήσεις και να αποκτήσεις μία πιο οικεία σχέση μαζί της. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Ένα από τα πράγματα που μπορούσε να κάνει είναι να είναι κατευθείαν προσεγγίσιμη από κάτι που θα έλεγε. Προφανώς, η φήμη της ήταν γνωστή»

princess diana megxit8

Ο Kevin Costner, στα μέσα της δεκαετίας των 90s, μοιράστηκε ένα τηλεφώνημα με την Diana για να παίξει στην ταινία που θα ακολουθούσε το Bodyguard με τη Whitney Houston. Η Diana ρώτησε αν θα υπήρχε σκηνή με φιλί. Τελικά, δεν το έκανε ποτέ.



Το πραγματικό Megxit

Το σχέδιο που δεν κατάφερε να κάνει πράξη η Diana, πραγματοποίησε ο ένας από τους δύο της γιους, Harry, με τη σύζυγό του, Meghan. Στις 8 Ιανουαρίου του 2020, η ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε να δει, συνέβη στον λογαριασμό τους στο Instagram, αποφασίζοντας «να κάνουν ένα βήμα πίσω από senior μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας».

Megxit: Οι Sussexes αποχώρισαν οριστικά, όμως υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις