Η Meghan Markle εξόργισε όλη την Αμερική με τη νέα της κίνηση - Τα σχόλια στο Twitter δε σταματούν

Η Meghan Markle εξόργισε όλη την Αμερική με τη νέα της κίνηση - Τα σχόλια στο Twitter δε σταματούν

Τα τηλεφωνήματα της Meghan Markle έκαναν πολύ κακή εντύπωση στους Αμερικανούς.

Η Meghan Markle ήταν ανέκαθεν πολύ ενεργή και ευαισθητοποιημένη για τα κοινωνικά θέματα. Ήθελε να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στα όσα απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία. Θέματα εκπαίδευσης των κοριτσιών. Κοινωνικός, πολιτικός, οικονομικός και φυλετικός ρατσισμός. Η Meghan προσέφερε στο κοινό πολύ πριν γίνει δούκισσα του Sussex.

Από τότε που έφυγε με τον πρίγκιπα Harry από την Αγγλία και αποσύρθηκαν από senior μέλη της βασιλικής οικογένειας, το ζευγάρι παραμένει ενεργό, επιλέγοντας τα θέματα που μιλούν περισσότερο στην ψυχή τους.



Thomas Markle Jr: Ο θετός αδερφός της Meghan Markle ζητά δημόσια συγνώμη

Τα τηλεφωνήματα της Meghan Markle στους Αμερικανούς Γερουσιαστές

Σύμφωνα με το Express, η Meghan Markle έκανε ιδιωτικά τηλεφωνήματα σε αρκετούς γερουσιαστές της Αμερικής. Η αιτία αυτών των τηλεφωνημάτων, όπως λέγεται, ήταν να τους πιέσει να περάσουν κάποιες νομοθεσίες σχετικά με γονεϊκές άδειες και με την κλιματική αλλαγή.



Η Meghan κάλεσε τη Shelley Moore Capito και τη Susa Collins λέγοντάς τους ποια ήταν. Αυτό, ωστόσο, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Κυρίως στο κοινό -και στο Twitter- που άρχισε να ξεσπά εναντίον της -μετά το πρόσφατο συμβάν κατά την ανάγνωση του βιβλίου της- σχολιάζοντας ότι η Markle δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Αμερικανούς.

Το ξαφνικό τηλεφώνημα που άλλαξε τη σχέση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry