H Charlene επέστρεψε στο Μονακό αλλά το σούσουρο συνεχίζεται - Μεγάλα μυστικά του οίκου των Grimaldi

Νατάσσα Σχοινά
H Charlene επέστρεψε στο Μονακό αλλά το σούσουρο συνεχίζεται - Μεγάλα μυστικά του οίκου των Grimaldi

Ο οίκος Grimaldi έχει συνδεθεί με πολλλά δυσάρεστα γεγονότα ανά τα χρόνια.

Μετά από 10 μήνες στη Νότιο Αφρική και τη φημολογία να έχει οργιάσει για τον λόγο που είναι μακριά από τα ανάκτορα, η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό, στον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δύο τους παιδιά, τον Jacques και την Gabriella.

Η 43χρονη πριγκίπισσα έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις το τελευταίο διάστημα λόγω μιας μόλυνσης που επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη Νότια Αφρική τον περασμένο Μάιο, με αποτέλεσμα να της απαγορευτεί να ταξιδεύει αεροπορικώς.

princess charlene house grimaldi46

«(Η Charlene) είναι καλύτερα. Είναι, όμως, δύσκολο για εκείνη, γιατί αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα», είπε, ενώ δήλωσε: «Είναι ακόμη στη Νότιο Αφρική, αλλά θα επιστρέψει σύντομα. Πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε μερικές ημέρες», είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Charlene

Η επιστροφή της Charlene

Η πριγκίπισσα Charlene εθεάθη να φτάνει στο αεροδρόμιο του Μονακό νωρίς το πρωί της 8ης Νοεμβρίου με ένα ιδιωτικό τζετ, αφού πρώτα πέταξε από τη Νότιο Αφρική στη Νίκαια. Η άφιξή της, οπότε, απαντάει σε έναν βαθμό σε όσους στοιχημάτιζαν ότι δε θα επέστρεφε λόγω προβλημάτων με τον σύζυγό της, αλλά το σούσουρο δεν έχει σταματήσει.



Ο «καταραμένος» οίκος Grimaldi

Σκάνδαλα, διαζύγια και φήμες. Κάπως έτσι περιγράφεται εκ πρώτης ο οίκος Grimaldi σε ένα σύντομο ρεζουμέ που φιλοδοξεί να εξηγήσει τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Ο μύθος θέλει μία «κατάρα» να έχει πέσει πάνω του για να εξηγήσει για ποιον λόγο συμβαίνουν όλα τα δεινά πίσω από τους τοίχους του. Τον 13ο αιώνα, ο πρίγκιπας Rainier I απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά μία νεαρή γυναίκα. Εκείνη, για να πάρει εκδίκηση, τον καταράστηκε λέγοντας κανένα μέλος του οίκου Grimaldi να μη βρει ευτυχία στον γάμο».



Grace Kelly και πρίγκιπας Rainier

Στις 19 Απριλίου του 1956, η Grace Kelly και ο πρίγκιπας Rainier ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Η Grace Kelly παράτησε την καριέρα και τη ζωή της για να ζήσει μία νέα στο πλευρό του πρίγκιπα, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε ένα τρένο.

princess charlene house grimaldi3

Ποιος να φανταζόταν ότι ένας τόσο παραμυθένιος γάμος θα είχε τόσο τραγική κατάληξη; Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1982, η Grace Kelly επέβαινε με την κόρη της, πριγκίπισσα Stéphanie, σε ένα αυτοκίνητο. Στις αναφορές, η Grace Kelly ήταν αυτή που οδηγούσε, αλλά έντονη φημολογία ξέσπασε ότι, τελικά, στο τιμόνι ήταν η κόρη της και με τις αναφορές προσπάθησαν να την καλύψουν.



Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό είναι το μεγαλύτερο παιδί του Rainier III και πήρε τον τίτλο της πριγκίπισσας του Αννόβερο με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ernst August. Η τύχη του δεύτερου συζύγου της, ωστόσο, είχε τραγική κατάληξη. Ο Stefano Casiraghi πέθανε σε ένα δυστύχημα σε speedboat. Ένα κύμα έπεσε πάνω του με 90 μίλια την ώρα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα έπεσε σε κατάθλιψη.



Η ερωτική ζωή της πριγκίπισσας Stéphanie

Η πριγκίπισσα Stéphanie θεωρούνται από πολλούς το «άγριο παιδί» της βασιλικής οικογένειας. Tο 1991, η Stéphanie άρχισε ερωτική σχέση με τον πρώην σωματοφύλακά της, Daniel Ducruet, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Louis και την Pauline. Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους το 1995, ο Ducruet άρχισε εξωσυζυγική σχέση με την Miss Topless Belgium.

grace kelly granddaughter

Το 2001, η κόρη της Grace Kelly πήρε τα παιδιά της και έφυγε από το Μονακό για να ακολουθήσει μία νέα ζωή με έναν εκπαιδευτή ζώων σε ένα τσίρκο. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε έναν ακροβάτη, τον Adans Lopez Peres, ένας γάμος που διήρκησε μόλις έναν χρόνο.

H άγνωστη ιστορία της εγγονής της Grace Kelly - Μεγάλωσε σε τροχόσπιτο και περιοδεύον τσίρκο



«Ήταν ό,τι να ‘ναι, αλλά ήταν ενδιαφέρον και ήμουν έξω με τα ζώα όλη την ώρα. Ήμουν με παιδιά από όλον τον κόσμο -από τη Γερμανία, από την Αγγλία, από την Ιταλία, από την Ισπανία- και είχαμε τη δική μας μικρή γλώσσα. Ήταν μία στιγμή πλήρους ελευθερίας που δεν πιστεύω ότι έχουν πολλά παιδιά», σχολίασε η Pauline.

H εγγονή της πριγκίπισσας Grace του Μονακό ξαναπαντρεύτηκε και ήταν συγκλονιστική ως νύφη