Θρίλερ με τη βασίλισσα Ελισάβετ: Το νέο πρόβλημα υγείας και η ηχηρή απουσία - Τι λέει το Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Θρίλερ με τη βασίλισσα Ελισάβετ: Το νέο πρόβλημα υγείας και η ηχηρή απουσία - Τι λέει το Παλάτι

Το νέο πρόβλημα υγείας της βασίλισσας και η ανακοίνωση από το Παλάτι την τελευταία στιγμή.

Ακόμα μία επίσημη εμφάνιση αναγκάζεται να ακυρώσει με πόνο καρδιάς η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η 95χρονη βασίλισσα χάνει την τελετή για την Ημέρα Μνήμης προς τιμήν των πεσόντων των ενόπλων δυνάμεων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μεγάλη η απογοήτευση της Ελισάβετ

Η βασίλισσα λείπει ήδη ένα μήνα από τις επίσημες υποχρεώσεις της μετά τη συμβουλή των γιατρών της και την ακύρωση του ταξιδιού στην Ιρλανδία την τελευταία στιγμή.

Η νέα ηχηρή απουσία της Ελισάβετ, προέκυψε σύμφωνα με το Παλάτι εξαιτίας διαστρέμματος που έπαθε η βασίλισσα στην πλάτη.



Η Ελισάβετ δήλωσε απογοητευμένη που δεν θα δώσει το παρών στην εκδήλωση αυτή στο Κενοτάφιο, εκδήλωση στην οποία από τα νιάτα της ακόμα ήταν εκείνη που κατέθετε το στεφάνι.

«Η βασίλισσα έπαθε διάστρεμμα στην πλάτη της και αποφάσισε το σημερινό πρωινό με μεγάλη λύπη πως δεν μπορεί να παραστεί στη Λειτουργία της Κυριακής για την Ημέρα Μνήμης στο Κενοτάφιο.

elisavet1

Αποκαλύφθηκαν οι μυστικοί κωδικοί D day - Mrs Robinson! Τι θα γίνει αν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στεφάνι εκ μέρους της Αυτού Μεγαλειότητας άφησε ο Πρίγκιπας της Ουαλίας.

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα (Κάρολος), μαζί με τη Δούκισσα της Κορνουάλης, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον κόμη και την κόμισσα του Γουέσεξ, τον αντιναύαρχο Sir Tim Laurence, τον δούκα και τη δούκισσα του Gloucester, τον δούκα του Κεντ και την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα θα είναι παρόντες στο Κενοτάφιο σήμερα όπως είχε προγραμματιστεί», τόνισε η ανακοίνωση και αυτό συνέβη.


https://www.instagram.com/p/CWQcLX8NKdK

Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Οι μήνες μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου ήταν δύσκολοι για την Ελισάβετ που αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου μετά από πολλά χρόνια. Η απουσία από την Λειτουργία για την Ημέρα Μνήμης, είναι μόλις η έκτη για τη βασίλισσα στα χρόνια της βασιλείας της και οι υπόλοιπες οφείλονταν σε κάποια εγκυμοσύνη ή σε κάποιο ταξίδι εκτός Βρετανίας.

Είναι κατανοητό ότι το διάστρεμμα είναι πρόσφατο και δεν σχετίζεται με τις συμβουλές των γιατρών της να ξεκουραστεί τον προηγούμενο μήνα.

Πηγές υποστήριξαν στην Sun πως υπήρξε ανησυχία για το πώς το ταξίδι με αυτοκίνητο από το Windsor ως το Λονδίνο αλλά και η ορθοστασία θα επιβάρυναν το διάστρεμμα στην πλάτη.

Άτομο από το περιβάλλον της βασίλισσας φέρεται να είπε πως είναι απίστευτα ατυχής συγχρονισμός και κανείς δεν μετανιώνει για την απουσία της σήμερα πιο βαθιά από την ίδια την Μεγαλειότητά της.


https://www.instagram.com/p/CWQYX4NsMM8

Η Ελισάβετ θα παραμείνει προς το παρόν στο κάστρο του Windsor και δεν χρίζει νοσοκομειακής περίθαλψης. Είναι κατανοητό ότι σχεδιάζει να συνεχίσει με το πρόγραμμα των ελαφρών καθηκόντων της την επόμενη εβδομάδα.

Γιατί δεν ήθελε να χάσει τη σημερινή ημέρα η βασίλισσα;

Η Dickie Arbiter, royal αναλύτρια είπε στη Sun Online ότι η εμφάνιση της βασίλισσας σε μια τέτοια περίσταση είναι μια «ανύψωση» για τους Βρετανούς, αλλά παράλληλα, η λειτουργία αυτή θα ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική για τη βασίλισσα, καθώς είναι η πρώτη της μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου.

«Πιστεύω ότι το να είναι στο Κενοτάφιο είναι τόσο σημαντικό για εκείνη όσο και το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της. Το να είναι απούσα δεν είναι κάτι που θα ήθελε να συμβεί, είναι ο άνθρωπος που συγκεντρώνει τις δυνάμεις του παρελθόντος και του παρόντος».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο: Έντονη ανησυχία για την υγεία της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα ερωτηματικά για την ανάρρωσή της – Χρησιμοποίησε τη σωσία της;

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλα! Δυναμικό come back μετά την περιπέτεια υγείας