Η βασίλισσα Ελισάβετ θα αναγκαστεί να κλειστεί στο παλάτι; Ποιο θα είναι το μέλλον του στέμματος;

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα αναγκαστεί να κλειστεί στο παλάτι; Ποιο θα είναι το μέλλον του στέμματος;

Η υγεία της βασίλισσας δημιουργεί ανησυχίες. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα;

Εκεί που τα νέα φαίνονταν να οδεύουν προς μία πιο αισιόδοξη κατεύθυνση σχετικά με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ένα νέο πρόβλημα υγείας έρχεται να ταράξει περισσότερο τα ήδη ανακατωμένα νερά του παλατιού: Η 95χρονη βασίλισσα ακύρωσε την παρουσία της στην Ημέρα Μνήμης προς τιμήν των πεσόντων των ενόπλων δυνάμεων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Η βασίλισσα έπαθε διάστρεμμα στην πλάτη της και αποφάσισε το σημερινό πρωινό με μεγάλη λύπη πως δεν μπορεί να παραστεί στη Λειτουργία της Κυριακής για την Ημέρα Μνήμης στο Κενοτάφιο», ήταν η τελευταία ανακοίνωση αλλά τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του στέμματος;

Θρίλερ με τη βασίλισσα Ελισάβετ: Το νέο πρόβλημα υγείας και η ηχηρή απουσία - Τι λέει το Παλάτι

Το μέλλον του στέμματος

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνει αρκετά βήματα πίσω σχετικά με τις υποχρεώσεις της, μικραίνοντας κατά πολύ το πρόγραμμά της.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, είπε σε δήλωσή του: «Ξέρω ότι όλοι θα θέλετε να προσφέρετε τις ευχές σας στη βασίλισσα αλλά απλώς ήθελα να σας διαβεβαιώσω όλους ότι την είδα την προηγούμενη εβδομάδα την Τετάρτη στο Windsor και είναι πολύ καλά»



Η απογοήτευση της Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ απογοητεύτηκε που δεν μπόρεσε να παραστεί στο Κενοτάφιο, ενώ έχει χάσει μόλις άλλες έξι φορές την περίσταση σε ολόκληρη τη ζωή της: το 1961 όταν ήταν στην Γκάνα, το 1968 όταν ήταν στη Βραζιλία, το 1983 όταν ήταν στην Κένυα, το 1999 όταν ήταν στη Νότιο Αφρική και το 1959 και το 1963 όταν ήταν έγκυος με τα δύο νεότερα παιδιά της.



Ο «συναγερμός» στο παλάτι

Η Ελισάβετ έχει χάσει πολλές άλλες σημαντικές παρουσίες, όπως το διήμερο ταξίδι της στη Βόρειο Ιρλανδία πριν από τρεις εβδομάδες κατόπιν συμβουλής του γιατρού της. Με βάση όλα αυτά, πηγή αναφέρει στην DailyMail ότι δεν πιστεύει ότι το κοινό θα βλέπει συχνά την Ελισάβετ.

«Πιστεύω σθεναρά ότι το κοινό δε θα τη βλέπει έξω συχνά. Θα τη βλέπουν, αλλά χωρίς πολλές υποχρεώσεις και μέσα στους τοίχους του παλατιού. Το βίντεο και οι ψηφιακές υποχρεώσεις ως αποτέλεσμα του COVID έχουν δώσει στο παλάτι βοηθητικές επιλογές που δεν είχαν πριν. Αλλά σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή στον ρυθμό»

Πηγή που φαίνεται να εργάζεται για τη βασίλισσα αναφέρει: «Είναι προφανώς απίστευτα ατυχές το timing και κανείς δε μετανιώνει την απουσία της βασίλισσας περισσότερο από την ίδια τη βασίλισσα»

queen elizabeth crown future4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Diana φοβόταν να ζητήσει δεύτερη μερίδα φαγητού μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Επιστρέφει ο πρίγκιπας Harry στην Αγγλία; Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να τον αναγκάσει

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα ερωτηματικά για την ανάρρωσή της – Χρησιμοποίησε τη σωσία της;