Μια ξεχωριστή γιορτή για τη βασιλική οικογένεια με μια διπλή βάπτιση

Πατούλια Κατερίνα
Μια ξεχωριστή γιορτή για τη βασιλική οικογένεια με μια διπλή βάπτιση

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα χαμογελάσει ξανά με τη διπλή βάπτιση

Μπορεί τη χτεσινή ημέρα, τα πράγματα να ήταν δύσκολα για την 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ μιας και γιόρτασε μόνη της για πρώτη φορά την επέτειο γάμου της πριν 74 χρόνια, όμως σήμερα, όλα θα είναι καλύτερα.

Η διπλή βάπτιση:

Τα εγγόνια της βασίλισσας, αποφάσισαν να την κάνουν να χαμογελάσει ξανά. Έτσι, η πριγκίπισσα Ευγενία και η Zara Tindal οργάνωσαν να βαπτίσουν μαζί τους γιους τους, Αύγουστο και Lucas στο Windsor.

Η Ευγενία με τον Jack Brooksbank και η Zara με τον Mike Tindall αποφάσισαν μάλιστα να κάνουν ακόμα μία ξεχωριστή τιμή στον πρίγκιπα Φίλιππο, δίνοντας στους γιους τους το μεσαίο όνομα Φίλιππος.


https://www.instagram.com/p/CLFEI96lHW1

Στη διπλή βάπτιση, πέρα από τη βασίλισσα, αναμένεται να δούμε και τον πατέρα της Ευγενίας, πρίγκιπα Andrew, που κι αν έχει γίνει αντικείμενο κιριτικής τα τελευταία δύο χρόνια με την εμπλοκή στο σκάνδαλο Epstein.
Η Sun τόνισε πως εμφάνιση στο διπλό μυστήριο θα κάνει και η οικογένεια του William και της Kate Middleton.


https://www.instagram.com/p/CWeAnTKsbHS

Ο πρίγκιπας Κάρολος έφερε μάλιστα φρέσκο νερό από τον Ιορδάνη ποταμό μετά την επίσκεψή του στην περιοχή την εβδομάδα που πέρασε και θα χρησιμοποιηθεί πιθανότατα και στην βάπτιση των αγοριών.

Ποια είναι τα δύο μωρά που θα βαπτιστούν:

O Lucas ήρθε στο σπίτι

Η εγγονή της βασίλισσας Zara Tindall και ο σύζυγός της Mike υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί στις 24 Μαρτίου 2021 και η γέννα έγινε τόσο γρήγορα που ο νεογέννητος γιος τους έφτασε στο μπάνιο του σπιτιού τους! Το ζευγάρι επέλεξε το όνομα Lucas Philip Tindall.

Το ζευγάρι είναι επίσης γονείς της 7χρονης Mia και της 2χρονης Lena και αυτό είναι το πέμπτο εγγόνι για την πριγκίπισσα Άννα την κόρη της βασίλισσας.

princesseugenie 163593496 443388466769411 6615082914341325809 n

Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

Ο Αύγουστος της Ευγενίας:

Το πρώτο της παιδί απέκτησε η Ευγενία στις 9 Φεβρουαρίου 2021. Η ανακοίνωση είχε γίνει από το Παλάτι.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το παιδί της σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021 στις 8.55 στο Portland Hospital και ο Jack Brooksbank ήταν παρόν.


Το μωρό ζυγίζει 3650 κιλά.

Η βασίλισσα, ο δούκας του Ενδιβούργου, ο Δούκας του York, η δούκισσα του York, ο κύριος και η κυρία George Brooksbank ενημερώθηκαν για τα νέα και είναι ενθουσιασμένοι.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί της πρίγκιπας Ευγενίας και του Jack Brooksbank και το πρώτο εγγόνι του δούκα του York και της Sarah, δούκισσας του York και το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας και του δούκα του Ενδιβούργου. Το μωρό και η Αυτού Μεγαλειότης χαίρουν άκρας υγείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα μια πληγή για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη επέτειος γάμου χωρίς τον Φίλιππο

Τσακώνονται ακόμα! Τι συνέβη με το Παλάτι, το όνομα και το μωρό της Meghan Markle