Ο William επιτέλους σχολιάζει εκείνο το awkward βίντεο: «Δεν ξέρω τι με κυρίευσε. Ήμουν σαν κουτάβι»

Ο William επιτέλους σχολιάζει εκείνο το awkward βίντεο: «Δεν ξέρω τι με κυρίευσε. Ήμουν σαν κουτάβι»

Ο William είχε πολλά να πει για το βίντεο που σχολιάστηκε από όλο τον πλανήτη.

Το 2013, το gala του Centerpoint είδε μία σκηνή που δύσκολα πίστευε ότι μπορούσε να συμβεί και που ακόμα πιο δύσκολα θα μπορούσε να ξεχάσει. Ο Bon Jovi είχε ήδη ανέβει στη σκηνή και τραγουδούσε, όταν ξαφνικά η Taylor Swift πήρε από το χέρι τον πρίγκιπα William και βρέθηκαν δίπλα του και άρχισαν να τραγουδάνε.



Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate

Ο πρίγκιπας William σχολιάζει το τραγούδι με την Taylor Swift και τον Bon Jovi

Ο πρίγκιπας William μίλησε στο εορταστικό επεισόδιο του «Time To Walk» του Apple Fitnesss+ και σχολίασε ακριβώς τι έγινε εκείνη τη μέρα.



«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πράγματι σας λέω αυτήν την ιστορία. Εμφανίζομαι και ο Jon Bon Jovi και η Taylor Swift είναι σε αυτό το γεγονός και κατενθουσιάστηκα. Και, μετά, πήγα μέσα, τους γνώρισα όλους, πολλές χειραψίες εκείνα τα βράδια, πολλές συζητήσεις. Προσπάθησα να είμαι χαριτωμένος και διαδραστικός. Περιστασιακά, δεν έχεις μία καλή μέρα και είναι λίγο πιο δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Όταν κάθισα κάτω να δω τον Bon Jovi που έκανε την παράστασή του, σκέφτηκα ‘Αυτό είναι. Η δουλειά μου τελείωσε. Θα πάρω δείπνο σε ένα λεπτό και ίσως να μπορέσω να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους και, ξέρεις, είμαι εκτός καθήκοντος για λίγο τώρα.' Πού να ήξερα τι θα γινόταν μετά. Καθόμουν δίπλα στην Taylor Swift. Είναι στα αριστερά μου και, αφότου ο Jon λέει το πρώτο του τραγούδι, υπάρχει μία παύση και γυρίζει σε μένα. Τοποθετεί το χέρι της στο χέρι μου, με κοιτάει στα μάτια και λέει ‘Έλα, William. Πάμε να τραγουδήσουμε. Μέχρι αυτήν τη μέρα, ακόμη δεν ξέρω τι με κυρίευσε. Ειλικρινά, ακόμη και τώρα, κριντζάρω με αυτό που έγινε μετά και δεν καταλαβαίνω γιατί ενέδωσα. Αλλά, ειλικρινά, αν η Taylor Swift σε κοιτάζει στα μάτια, αγγίζει το χέρι σου και λέει ‘Έλα μαζί μου…’ Σηκώθηκα σαν κουτάβι και πήγα, ‘Ναι, Ok, αυτό μοιάζει με υπέροχη ιδέα. Θα σε ακολουθήσω’. Ανέβηκα στη σκηνή σε τρανς και, μετά, στα μισά του Livin’ On A Prayer του Bon Jovi ξύπνησα»

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος, μάλιστα, ο William παραδέχτηκε ότι είχε ιδρώσει πολύ, γιατί, μπορεί να έχει συνηθίσει να δίνει ομιλίες, αλλά δεν έχει συνηθίσει να τραγουδάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Η Kate Middleton δεν... κακομαθαίνει τα παιδιά της - Θα τους πάρει κάτι πρακτικό για τα Χριστούγεννα

Η περίεργη περιουσία της βασίλισσας Ελισάβετ - Από άλογα κούρσας μέχρι...λιβάδια και αυτοκίνητα