Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε και δημοσίευσε φωτογραφία που δεν έχουμε δει ποτέ

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε και δημοσίευσε φωτογραφία που δεν έχουμε δει ποτέ

Η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο μας έδειξε μια σπάνια φωτογραφία με τα εγγόνια της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε δυναμικά στα καθήκοντά της και αποκάλυψε μια σπάνια φωτογραφία των δισέγγονών της που δεν είχε ξαναδεί ποτέ το φως της δημοσιότητας. Κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Κάστρο του Winsdor , είχαμε την ευκαιρία να αντικρίσουμε το οικογενειακό πορτρέτο, το οποίο σύμφωνα με το People τραβήχτηκε στα τέλη του 2016.




Τον περασμένο μήνα, η Βασίλισσα παρευρέθηκε στη βάπτιση των δύο δισέγγονών της, του August Brooksbank και του Lucas Tindall, στο παρεκκλήσι All Saints στο Windsor Great Park.


Η σπάνια φωτογραφία της Βασίλισσας με τα εγγόνια της

elizabeth11

Καθώς η Βασίλισσα χάριζε στον Thomas Trotter το τιμητικό μετάλλιο «The Queen’s Medal for Music Wednesday», oι royal fans εστίασαν στην κορνίζα που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι, πίσω από μια μαύρη τσάντα.

Η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ χαμογελά πλατιά στη φωτογραφία καθώς κρατά την πριγκίπισσα Σάρλοτ στην αγκαλιά της. Ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος είναι επίσης στο πλάνο με τα δισέγγονά τους, όπως ο Πρίγκιπας Τζορτζ, οι κόρες του Πίτερ Φίλιπς, Ίσλα και Σαβάνα, και η μεγαλύτερη κόρη της Ζάρα Τίνταλ, Μία.

photo basilissa

Η κατάσταση της υγείας της




Η σύντομη παραμονή της βασίλισας Ελισάβετ στο νοσοκομείο ανυσήχησε τους πάντες ωστόσο λίγο αργότερα η μονάρχης επέστρεψε δριμύτερη. Η 95χρονη ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι της στην Ιρλανδία για ιατρικούς λόγους όμως όλα δείχνουν πως τώρα είναι καλά και ετοιμάζεται να περάσει τις ημέρες των εορτών στο παλάτι.


Πηγή κεντρικής: apimages.com

queenElizabeth

Η περίεργη περιουσία της βασίλισσας Ελισάβετ - Από άλογα κούρσας μέχρι...λιβάδια και αυτοκίνητα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το επικό τρολάρισμα βρετανού δημοσιογράφου στον Harry για τις συμβουλές του προς εργαζόμενους

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου