Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Δες τη νέα οικογενειακή τους φωτογραφία ενόψει Χριστουγέννων!

Ιωάννα Τζανή
Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Δες τη νέα οικογενειακή τους φωτογραφία ενόψει Χριστουγέννων!

Είναι εκπληκτικό το πόσο έχουν μεγαλώσει ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis!

Όπως παραδοσιακά κάνουν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιράστηκαν μέσω Instagram το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο πορτρέτο τους, στο οποίο την παράσταση κλέβουν τα τρία αξιολάτρευτα παιδιά τους, ο 8χρονος πρίγκιπας George, η 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο μόλις 3 ετών πρίγκιπας Louis.

«Χαίρομαι που μοιράζομαι μαζί σας μια νέα οικογενειακή φωτογραφία, η οποία εμφανίζεται στη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα», έγραψε το βασιλικό ζευγάρι στη λεζάντα της νέας δημοσίευσης ενόψει Χριστουγέννων.


https://www.instagram.com/p/CXTg1Z5Nzbm

Στη φωτογραφία, η 39χρονη φορά ένα χακί φόρεμα, ενώ ο σύζυγός της επέλεξε ένα πόλο μπουζάκι του αντίστοιχου χρώματος. Το ζευγάρι δείχνει πόσο αγαπημένο είναι, ακουμπώντας τα χέρια του ο ένας στο γόνατο του άλλου.

Τα τρία παιδιά τους φαίνονται πολύ ευτυχισμένα και όλοι μαζί απαρτίζουν μια ενωμένη και χαρούμενη οικογένεια.

duke and duchess of cambridge 8

H Kate Middleton έγινε θυσία: Η απόφαση που πήρε για τις γιορτές για χάρη της βασίλισσας

Το ταξίδι στην Ιορδανία και η ανακοίνωση του Kensington Palace

Η φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge μαζί με τα παιδιά τους να ποζάρουν μπροστά σε ένα πέτρινο φόντο, τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού οικογενειακού ταξιδιού στην Ιορδανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Kensington Palace.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία της οικογένειάς τους. Η φωτογραφία, η οποία εμφανίζεται στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας φέτος, δείχνει τον Δούκα και τη Δούκισσα με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis στην Ιορδανία νωρίτερα φέτος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.



Η συγκεκριμένη χώρα έχει συναισθηματική αξία για την Kate Middleton, καθώς έζησε στην Ιορδανία για δύο χρόνια ως παιδί, όταν ο πατέρας της εργαζόταν για την British Airways.

Ο πρίγκιπας William έχει, επίσης, ξαναβρεθεί στη συγκεκριμένη χώρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά

Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου