Ολομόναχη η Diana τα τελευταία της Χριστούγεννα - Η Ελισάβετ με τα παιδιά και εκείνη με το προσωπικό

Ολομόναχη η Diana τα τελευταία της Χριστούγεννα - Η Ελισάβετ με τα παιδιά και εκείνη με το προσωπικό

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη ζωή της Diana στο παλάτι.

Η ιστορία με την πριγκίπισσα Diana και τα όσα περνούσε μέσα στο παλάτι έχει κάνει πια τον γύρο του πλανήτη. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φορές φήμες σχετικά με συμβάντα που φαίνεται να έχουν λάβει χώρα όταν οι πόρτες έκλειναν, μέχρι που η ίδια η πριγκίπισσα έχει δηλώσει ακόμα και on-camera ότι ήταν δυστυχισμένη στο παλάτι.

Η περίφημη συνέντευξή της στο BBC περιλάμβανε τις δηλώσεις της περί τριών ατόμων στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, με τη στενοχώρια της να είναι πολύ εμφανής στην κάμερα. Γι’ αυτό και καθόλου δεν εκπλήσσεται πια το κοινό που έρχονται στη δημοσιότητα κι άλλα περιστατικά, όπως το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα ήταν μία από τις χειρότερες περιόδους του χρόνου για εκείνη. Και υπάρχει σοβαρός λόγος.



Η πριγκίπισσα Diana έμενε μόνη τα Χριστούγεννα

Ο βασιλικός chef Darren McGrady έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala, κατά την οποία μίλησε για την περίοδο που δούλευε για το παλάτι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η χριστουγεννιάτικη περίοδος ήταν μία από τις πιο στενόχωρες για την Diana, αφού τα παιδιά πήγαιναν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και εκείνη έμενε μόνη.

princess diana queen elizabeth christmas4

«Ήταν πάντα πολύ θλιβερά όταν δούλευες με την πριγκίπισσα την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο William και ο Harry πήγαιναν στο Sandringham και η πριγκίπισσα Diana ήταν εκεί, μόνη. Επέμενε το προσωπικό να περνάει χρόνο με τις οικογένειές του τα Χριστούγεννα και να αφήνει φαγητό στο ψυγείο», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς το 2021 άλλαξε τις σχέσεις του William και Harry για πάντα

Έκανε βόλτες έξω από το Sandringham για να έχει την ησυχία της

Ο Grady αναφέρει πως η όλη συνήθεια του Sandringham και ό,τι αυτό περιλαμβάνει ήταν μία από τις πιο μισητές για την Diana και μία από τις οποίες μπορούσε πολύ δύσκολα να γλιτώσει. Το σπίτι γέμιζε με κόσμο και εκείνη έβγαινε έξω για βόλτα για να ηρεμήσει.



«Το Sandringham ήταν τόσο αυστηρό, τόσο σκληρό. Υπήρχαν τόσοι άνθρωποι εκεί, όλες οι οικογένειες. Απλώς δεν μπορούσες να ξεφύγεις. Έβγαινες από την τραπεζαρία και δεν μπορούσες να μπεις στο σαλόνι, γιατί υπήρχαν τρεις ή τέσσερις άνθρωποι εκεί να παίζουν παντομίμα ή Scrabble ή κάτι. Η πριγκίπισσα Diana θα πήγαινε για μία βόλτα μόνη της και συχνά θα έπεφτα πάνω της όταν περπατούσε. Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα δεν τρελαινόταν για αυτό», σχολίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H χάρη που ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα William

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει υπάλληλο που θα διαχειρίζεται τα «μυστικά» της με το αζημίωτο

Τα συναισθήματα της Kate Middleton μετά την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι