Η Kate και ο William εύχονται «Καλή Χρονιά» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία του βασιλικού ζευγαριού

Μαρία Ροδίτη
Η Kate και ο William εύχονται «Καλή Χρονιά» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία του βασιλικού ζευγαριού

Το royal ζευγάρι ευχήθηκε για το 2022 με μια άκρως εντυπωσιακή και τρυφερή φωτογραφία, που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

«Καλή χρονιά» ευχήθηκαν η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William μέσα από το επίσημο Instagram account τους. Το βασιλικό ζεύγος δημοσίευσε μια άκρως λαμπερή, εντυπωσιακή και συνάμα τρυφερή φωτογραφία για να ευχηθεί στους followers του. Μια φωτογραφία που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

christmas queen

Το νέο βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ και της οικογένειάς της και η ηχηρή απουσία του Harry

Η τρυφερή φωτογραφία Kate-William για το 2022

«Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά», γράφει το post της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William. Όπως θα δεις αμέσως παρακάτω, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατούν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου και λάμπουν μέσα στα επίσημα ρούχα τους, με την Kate να φορά χρυσό φόρεμα και τον William μαύρο κοστούμι.

https://www.instagram.com/p/CYKH5wBNdhT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όχι! Δεν πρόκειται για κάποια φωτογραφία από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Η φωτογραφία βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας με το κλικ να έχει γίνει… την ώρα που το ζευγάρι ήταν καθ’ οδόν για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του James Bond, No Time To Die, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα οικογενειακά Χριστούγεννα του ζευγαριού

Το βασιλικό ζεύγος πέρασε υπέροχα Χριστούγεννα στο σπίτι του στο Norfolk, μαζί με τα τρία παιδιά του, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis. Μαζί τους βρέθηκαν και οι γονείς της Kate, η Carole και ο Michael Middleton.



Ειδικότερα, την ημέρα των Χριστουγέννων ο William και η Kate παρευρέθηκαν στη λειτουργία του Ιερού Ναού της Αγίας Μαγδαληνής μαζί με τα παιδιά τους και μετά επέστρεψαν στο σπίτι όπου και γευμάτισαν όλοι μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Kate Middleton – Τα κλάματα εξαιτίας του William

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών