Η πριγκίπισσα Ευγενία υποδέχθηκε το 2022 με σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες (photos)

Η πριγκίπισσα Ευγενία υποδέχθηκε το 2022 με σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες (photos)

H πριγκίπισσα έστειλε ευχές για το νέο έτος, δείχνοντάς μας σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τον γιο τους August Philip Hawke Brooksbank.

Η πριγκίπισσα Eυγενία διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού πέρασε τις γιορτές αγκαλιά με τον σύζυγό της και τον 10μηνών γιο τους. Το ζευγάρι είχε πολλούς λόγους για να γιορτάσει φέτος, αφού στις 9 Φεβρουαρίου 2021 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, August Philip Hawke Brooksbank.

Η Ευγενία μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τη διπλή βάπτιση του γιου της με τον Lucas Tindall, γιο της Zara Anne Elizabeth Tindall η οποία είναι εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Παρεκκλήσι του All Saint στο Windsor τον Νοέμβριο σε πολύ στενό κύκλο με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες από την βάπτιση να μη δουν το φως της δημοσιότητας. Ο γιος της πριγκίπισσας Ευγενίας, August Philip Hawke Brooksbank είναι το πρώτο της παιδί και όπως είναι απολύτως λογικό, η 31χρονη έχει αφοσιωθεί πλήρως στο νέο της ρόλο.

eugenia3

«Βαπτίσαμε τον Αύγουστο, Αύγουστο Φίλιππο γιατί ο παππούς ήταν ένας άνθρωπος που με ενέπνευσε πολύ στη ζωή μου», είχε δηλώσει η πριγκίπισσα Ευγενία για την επιλογή του ονόματος του γιου της.

Η γλυκιά ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Instagram και οι σπάνιες φωτογραφίες

«Καλή χρονιά σε όλους.. Αντίο 2021. Μια χρονιά που μας ευλόγησε με το γιο μας και είδε την οικογένειά μας να μεγαλώνει με νέες προσθήκες αλλά και μια χρονιά που πήρε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο λαμπερά φώτα μας. Για πάντα στις καρδιές μας», έγραψε η πριγκίπισσα Ευγενία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYMvy82rXlg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H πριγκίπισσα δημοσίευσε μια σειρά συγκινητικών στιγμιότυπων που άλλαξαν τη ζωή της κατά τη διάρκεια του 2021, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά μερικές σπάνιες φωτογραφίες. Η Ευγενία θέλησε με το μήνυμά της να αποτίσει φόρο τιμής στον πολυαγαπημένο παππού της Πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε φέτος τον Απρίλιο από τη ζωή καθώς και στον πατέρα του Jack Brooksbank.

https://www.instagram.com/p/CNpYz98F1FI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην ανάρτηση της Eυγενίας ήταν μια φωτογραφία του Δούκα του Εδιμβούργου και της Βασίλισσας Eλισάβετ όπου ποζάρουν χαμογελαστοί στην κορυφή ενός λόφου στα Highlands της Σκωτίας.

Πηγή κεντρικής: @princesseugenie

kate3

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate και ο William εύχονται «Καλή Χρονιά» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία του βασιλικού ζευγαριού

Το νέο βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ και της οικογένειάς της και η ηχηρή απουσία του Harry

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η πριγκίπισσα Ευγενία.