Το σχολείο του πρίγκιπα Archie δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που πηγαίνουν τα ξαδέρφια του

Πατούλια Κατερίνα
Το σχολείο του πρίγκιπα Archie δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που πηγαίνουν τα ξαδέρφια του

Λεπτομέρειες από το σχολείο του Archie ήρθαν στη δημοσιότητα όταν ένας από τους γονείς συμμαθητή του Archie, μίλησε για τους royals.

Έχουμε πολλές φορές δει φωτογραφίες της Kate Middleton και του πρίγκιπα William να πηγαίνουν στο σχολείο τα παιδιά τους, ειδικά την πρώτη φορά τόσο του George όσο και της Charlotte.

Σε αντίθεση με την στολή και το πιο αυστηρό ύφος που έχει το παραδοσιακό σχολείο στο οποίο πηγαίνουν τα πριγκιπόπουλα στο Λονδίνο, ο πρώτος ξάδερφός τους, Archie, λαμβάνει μια πιο εναλλακτική, πιο Καλιφορνέζικη εκπαίδευση.

Το σχολείο του Archie

Ο 2,5 ετών Archie πηγαίνει σε έναν παιδικό σταθμό στον οποίο διδάσκεται έννοιες όπως ο «συναισθηματικός εγγραμματισμός», η ενσυνειδητότητα και βιωσιμότητα.

Το σχολείο του Archie είναι σίγουρα λιγότερο παραδοσιακό σε σχέση με το Thomas's Battersea στο οποίο φοιτούν τα ξαδέρφια του αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει καμία σχέση με το αυστηρό California PreKs στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά των περισσότερων διασήμων στην Καλιφόρνια.



Κι αν νομίζεις πως ο Archie έχει ειδική διαχείριση εξαιτίας της royal καταγωγής τους, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ένας γονιός από το σχολείο όπου φοιτά ο Archie μίλησε στη Mirror και εξήγησε πως κανένα από τα παιδιά δεν γνωρίζει και δεν ενδιαφέρεται να μάθει αν ο Archie είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Δεν ξέρουν τα παιδιά πως οι γονείς του Archie είναι royals αλλά πιθανότατα δεν θα νοιάζονταν, εκτός κι αν η Meghan ήταν πριγκίπισσα της Disney», τόνισε η ανώνυμη πηγή ενώ η ίδια εξήγησε πως κανείς από τους γονείς δεν ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό και πολλές φορές έχουν όλοι δει τον Harry να αφήνει και να παίρνει τον Archie από το σχολείο, σχολιάζοντας πως φαίνεται ότι είναι ένας καλός και τρυφερός μπαμπάς.

meghan n18

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της Lilibet! Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry

Mεγάλωσε ο Archie, μεγάλωσε και η Lili

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο Harry με τη Meghan δημοσίευσαν την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους και επιτέλους είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρόσωπα των παιδιών τους αλλά και πόσο έχουν μεγαλώσει.

Η Meghan, ο Harry και τα δυο παιδιά τους απεικονίζονται στη χριστουγεννιάτικη κάρτα. Το ζευγάρι χαμογελά πλατιά κρατώντας τα δυο παιδάκια του.


https://www.instagram.com/p/CX7tn-TMMbs

«Καλές γιορτές. Αυτόν τον χρόνο, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μάς έκανε «μαμά» και «μπαμπά» και η Lili μάς έκανε οικογένεια. Καθώς περιμένουμε το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες - από αυτούς που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ' αποδοχών: Team Rubicon, Καλώς ήρθες. US, Human First Coalition, Humanity Crew & Paid Leave For All, PL+US, Marshall Plan for Moms», έγραφε το μήνυμα των Sussexes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολύ σκληρός παππούς ο Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»

Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση