Γενέθλια Kate Middleton: Αυτή τη φωτογραφία λάτρεψε ο πρίγκιπας William και τα παιδιά της

Πατούλια Κατερίνα
Γενέθλια Kate Middleton: Αυτή τη φωτογραφία λάτρεψε ο πρίγκιπας William και τα παιδιά της

Κι όμως, ο William λάτρεψε ένα πορτρέτο.

Σαν γνήσια αιγοκερίνα, γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της η δούκισσα του Cambridge γνωστή κι αγαπημένη σε εμάς ως Kate Middleton.

H μελλοντική βασίλισσα και σύζυγος του πρίγκιπα William από το 2011, γιόρτασε ιδιωτικά τα τόσο σημαντικά αυτά γενέθλια, μόνο με την οικογένειά της ενώ ευχαρίστησε τους fans της στο Instagram με ένα προσωπικό μήνυμα, αναφέροντας:

Το μήνυμα της Kate

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές ευχές γενεθλίων αλλά και τον Πάολο και την Εθνική Γκαλερί Πορτρέτων για τα ξεχωριστά αυτά τρία πορτρέτα», τόνισε η Kate υπογράφοντας ως C.

Δύο εκατομμύρια, 1,4 και 1,5 εκατομμύριο likes συγκέντρωσαν τα τρία posts- πορτρέτα στο Instagram του δούκα και της δούκισσας του Cambridge ενώ σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η οποία πήρε συνέντευξη από τον φωτογράφο Paolo Roversi, υπήρξε ένα πορτρέτο που λάτρεψε τόσο ο William όσο και τα τρία παιδιά της Middleton.



Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Paolo, η αγαπημένη της οικογένειας ήταν το κοντινό προς την κάμερα με το φόρεμα με έναν ώμο στην οποία η Middleton χαμογελά προς την κάμερα ενώ ο φωτογράφος εξήγησε πως η πόζα τραβήχτηκε με φυσικό φως, λίγο μακιγιάζ και χωρίς κάποιο περίτεχνο χτένισμα.

Ο Roversi εκμυστηρεύτηκε πως στη διάρκεια της φωτογράφησης έπεισε την Middleton να χορέψει αλλά είναι απίθανο να δούμε κάποια από αυτές τις πόζες:

«Στο τέλος ήθελα να τραβήξω φωτογραφίες με κίνηση με αυτή την απίθανη φούστα και την έπεισα να χορέψει μπροστά στον φακό μου ένα βαλς με λίγο ροκ εν ρολ», τόνισε ο φωτογράφος ο οποίος έχει συνεργαστεί με γυναίκες όπως η Kate Moss και η Naomi Campbell.


https://www.instagram.com/p/CYg34RMN97N


«Είναι ευγενική, υπέροχη γυναίκα που σε καλωσορίζει και τρέφει σεβασμό για την δουλειά όλων», συμπλήρωσε.

middleton genethlia 1

Η Kate Middleton γιορτάζει τα γενέθλιά της τιμώντας την Lady Diana - Τα 3 νέα πορτραίτα της


https://www.instagram.com/p/CYgp4rRNm6d

Τα χέρια στις τσέπες

Αυτό που οι royal fans παρατήρησαν ήταν το γεγονός πως η Kate έβαλε για μια ακόμα φορά τα χέρια στις τσέπες στο ένα από τα πορτρέτα, εκείνο που φορά το κατακόκκινο McQueen φόρεμα.

Όπως παρατήρησαν οι φανς, τα χέρια στις τσέπες δείχνουν αυτοπεποίθηση ενώ το κόκκινο χρώμα είναι σύμβολο μιας νέας, μοντέρνας και δυνατής γυναίκας.

Πάντως, χωρίς αμφιβολία, η Kate παραμένει μία από τις αγαπημένες των royal fans. Σύμφωνα με το Poll του YouGov τον Αύγουστο, η δούκισσα του Cambridge παραμένει η τρίτη πιο δημοφιλής στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ενώ το 59% επικροτεί κάθε κίνησή της, τη στιγμή που ¾ άτομα έχουν θετική γνώμη για εκείνη ενώ μόνο το 16% έχει αρνητική γνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton γίνεται 40 ετών: Πώς η Waity Katie μεταμορφώθηκε σε μελλοντική βασίλισσα Catherine

Η αποκάλυψη του William και της Kate Middleton για τον αρραβώνα τους- Η αντίδραση της βασίλισσας

Η Kate Middleton δεν είναι τυχαία η αγαπημένη της Ελισάβετ - Το άγνωστο παρελθόν με τη μαμά της