Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew

Δε θέλει να έρθουν στη γιορτή που είναι αφιερωμένη σε εκείνη και να της κλέψουν τη δόξα!

Τα 70 της χρόνια στην υπηρεσία του θρόνου συμπληρώνει φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ και στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου του 2022 θα υπάρξουν οι αναμενόμενοι εορτασμοί. Εδώ και μήνες έχει αποκαλυφθεί το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας, το οποίο σχεδιάστηκε από τον 19χρονο φοιτητή γραφιστικής Edward Roberts, και τώρα όλοι αναρωτιούνται για τα πιο διαδικαστικά των ημερών και τους καλεσμένους.

Δεν είναι λίγοι όσοι αναρωτήθηκαν σχετικά με το αν η Ελισάβετ σκοπεύει να καλέσει τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, όμως, ο βασιλικός σχολιαστής Neil Sean έδωσε φως στο θέμα παραθέτοντας τη δική του άποψη στο κανάλι του στο YouTube.



Θα είναι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια υπηρεσίας της Ελισάβετ;

Ο Neil Sean ισχυρίζεται πως ουσιαστικά δε συμφέρει κάποιον από τη βασιλική οικογένεια και δη τη βασίλισσα Ελισάβετ να έχει τον Harry και τη Meghan στους βασικούς εορτασμούς, καθώς όλη η προσοχή ή αν μη τι άλλο ένα μεγάλο μέρος αυτής θα στραφεί πάνω τους. Αντ’ αυτού, πιστεύει ότι το ζεύγος, που μετά το Megxit ζει στην Αμερική, θα μπορούσε να είναι καλεσμένο σε κάτι πιο «μικρό». Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι σίγουρος ότι η ευγενής Μεγαλειότητά της θα είχε αρκετούς ανθρώπους που θα βοηθούσαν στο σερβίρισμα των τσαγιών και πιθανώς στο ξεκαθάρισμα στο πάρκο Windsor Great και μπορείτε μόνο να φανταστείτε τι στο καλό θα μπορούσαν να προσφέρουν. Δεν το εννοώ με σκληρό τρόπο, αλλά ξέρετε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για την Αυτής Μεγαλειότητα τη βασίλισσα και την Αυτού Υψηλότητα τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα. Τι θα μπορούσαν να προσφέρουν (Ο Harry και η Meghan); Αυτό θα αφαιρούσε μεγάλη προσοχή από τη βασίλισσα. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι θα υπάρξει κάποιου είδος συμποσίου, ίσως χαμηλών τόνων, στο οποίο ενδεχομένως θα μπορούσαν να προσκληθούν. Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι τα ημερολόγιά τους παραμένουν δωρεάν».

Το νέο βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ και της οικογένειάς της και η ηχηρή απουσία του Harry

Θα είναι ο πρίγκιπας Andrew στους εορτασμούς;

Μετά τις κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος του πρίγκιπα Andrew για σεξουαλική παρενόχληση, οι ειδικοί εκτιμούν ότι του έχει απαγορευθεί να παρευρεθεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Το σκάνδαλο, άλλωστε, απασχολεί τόσο την επικαιρότητα που επίσης θα βρισκόταν στους μεγάλους τίτλους των Μέσων, απομακρύνοντας την προσοχή από το Ιωβηλαίο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate και ο William εύχονται «Καλή Χρονιά» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία του βασιλικού ζευγαριού

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Η πριγκίπισσα Ευγενία υποδέχθηκε το 2022 με σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες (photos)