H Kate Middleton τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο μετά τα 40ά της γενέθλια!

Ιωάννα Τζανή
H Kate Middleton τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο μετά τα 40ά της γενέθλια!

Πιο τολμηρή από ποτέ λίγο μετά τα 40ά γενέθλιά της η Kate Middleton!

Η Kate Middleton από την ημέρα που στάθηκε στο πλευρό του πρίγκιππα William ως σύζυγός του και μέλλουσα βασίλισσα (29 Απριλίου 2011), αποφεύγει τις μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Τόσα χρόνια παρέμενε σταθερή τόσο στις επιλογές του μακιγιάζ όσο και στο κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών της. Ωστόσο, η δούκισσα του Cambridge μάλλον μας... προϊδεάζει για μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να συμβούν μέσα στο 2022, μία των οποίων είναι η αλλαγή που τόλμησε να κάνει στα μαλλιά της.

kensighton

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετακομίζει τον William και την Kate και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο

Η εμφάνιση της Kate Middleton που προκάλεσε «σεισμό» στα social media

Η 40χρονη δούκισσα εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα William στο Μουσείο Foundling στο Λονδίνο, καθώς επέστρεψαν στα βασιλικά καθήκοντά τους μετά από λίγες εβδομάδες άδειας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, και μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παρεβρισκόμενων (και των φωτογράφων φυσικά)


https://www.instagram.com/p/CY6ucRvMrfy

Η Middleton επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι-καμπάνα, ζιβάγκο και γόβες του ίδιου χρώματος, μπλε παλτό, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία κοστίζουν μόλις 7 λίρες, ενώ το χρώμα στα μαλλιά της ήταν πιο σκούρο από ποτέ!

Το απαλό μακιγιάζ της ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το «professional look» που θέλησε να υιοθετήσει, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το «χριστουγεννιάτικο glamour» της τελευταίας περιόδου.

Ενώ το μακιγιάζ της τις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα χαρακτηριζόταν από μπρονζέ λάμψη και δροσερή επιδερμίδα, χθες (19/1/21) η δούκισσα του Cambridge ενίσχυσε τη φρεσκάδα του προσώπου της με ελάχιστο ροζ ρουζ και ένα πολύ απαλό κραγιόν.



Οι experts λάτρεψαν αυτή την αλλαγή

Μιλώντας στο FEMAIL, η Laura Kay, ειδικός στο μακιγιάζ, είπε ότι η Kate Middleton άλλαξε τις ανταύγειες που είχε στα μαλλιά της, επιλέγοντας μια πιο σκούρα καστανή απόχρωση, η οποία αντανακλά τη μελαγχολική διάθεση στην αρχή της χρονιάς.

«Το νέο χρώμα στα μαλλιά της την κάνει να φαίνεται πιο ώριμη και σοβαρή σε σχέση με το προηγούμενο, αλλά οι απαλές μπούκλες τής δίνουν μία νεανική πινελιά», σχολίασε η make-up artist.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton