Το σχόλιο του πρίγκιπα William για την Kate Middleton άναψε την κουβέντα περί τέταρτου παιδιού

Πατούλια Κατερίνα
Το σχόλιο του πρίγκιπα William για την Kate Middleton άναψε την κουβέντα περί τέταρτου παιδιού

Θα ακολουθήσει τα χνάρια της βασίλισσας η Kate με την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού;

Ο πρίγκιπας William δεν φαίνεται πως καλοβλέπει τον ερχομό ενός τέταρτου παιδιού στην οικογένειά του. Ο δεύτερος στη διαδοχή του Βρετανικού θρόνου βρέθηκε μόλις χτες στο to Clitheroe Community Hospital στο Lancashire, ένα νοσοκομείο κόσμημα που βοηθάει και στηρίζει την κοινωνία ειδικά εν μέσω της πανδημίας.

Η επίσκεψη του William και της Kate

Ο William είχε στο πλευρό του την Kate Middleton και οι δύο μαζί ευχαρίστησαν το προσωπικό του νοσοκομείο για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους και την στήριξη των ασθενών τους.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι Cambridges άκουσαν τις δοκιμασίες που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι ενώ μπόρεσαν να δουν και τη δουλειά που κάνει η Church on the Street υπό τις οδηγίες του πάστορα Mick Fleming. Η Εκκλησία του Δρόμου όπως είναι η Ελληνική μετάφραση, δημιουργήθηκε το 2019, με σκοπό να βοηθήσει τους άστεγους και τους ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός λειτουργεί στο Burnley και οι royals μίλησαν με εθελοντές αλλά και με άτομα που στηρίζει η Church on street για να μάθουν την εμπειρία τους από πρώτο χέρι.

middleton over markle 1

H Kate Middleton τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο μετά τα 40ά της γενέθλια!

Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής λοιπόν, η Kate με τον William, συναντήθηκαν με μια οικογένεια και η Middleton πήρε αγκαλιά το μωρό της οικογένειας, τη μικρή Anastasia Barrie, ένα μωρό 3,5 μηνών.

Η Kate που είναι και η ίδια μια τρυφερή μητέρα τριών παιδιών, κράτησε με αγάπη το μωρό στην αγκαλιά της και οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες.

H ατάκα για ένα ακόμα μωρό

O William που κοιτούσε με θαυμασμό της Kate με το μωρό στην αγκαλιά, είπε στην οικογένεια:

«Μην της δίνετε ιδέες», με την Kate να απαντά:

«Ξέρεις ότι δεν μπορείς να πάρεις το μωρό μαζί σου»!



Ο μεγάλος γιος των Cambridges είναι πια οκτώ ετών, η Charlotte έξι και ο μικρότερος Louis έχει κλείσει τα τρία.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γραφτεί κάποιο δημοσίευμα για τέταρτη εγκυμοσύνη της Middleton. Η ίδια η Kate δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την σκέψη απόκτησης ενός ακόμα παιδιού.
Πριν μερικές ημέρες η Middleton έγινε 40 ετών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται πως η δούκισσα θα σκεφτεί σοβαρά το αν θα αποκτήσει και τέταρτο παιδί, όπως η Ελισάβετ που έγινε μαμά για τέταρτη φορά όταν η ίδια ήταν 37 ετών και ο Φίλιππος 42.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton