Η βασίλισσα επέστρεψε στο αγαπημένο μέρος του πρίγκιπα Φίλιππου: Το ταξίδι με ελικόπτερο

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα επέστρεψε στο αγαπημένο μέρος του πρίγκιπα Φίλιππου: Το ταξίδι με ελικόπτερο

Η Ελισάβετ αποφάσισε να επιστρέψει στο αγαπημένο σπίτι του Φίλιππου για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του.

Φαίνεται πως η υγεία της 95χρονης βασίλισσας Ελισάβετ έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα και κάπως έτσι η μονάρχης αποφάσισε να κάνει ένα σημαντικό για εκείνη ταξίδι στο Sandringham, την κατοικία στην οποία η Ελισάβετ συνηθίζει να περνάει τα Χριστούγεννα.

Μιας και φέτος, η μεγάλη γιορτή στο Sandringham ακυρώθηκε τις φετινές γιορτές εξαιτίας της μετάλλαξης όμικρον και του νέο ξεσπάσματος της πανδημίας, η Ελισάβετ παρέμεινε στο Windsor και στην περίοδο των γιορτών.

Το ταξίδι – έκπληξη της βασίλισσας

Εν αναμονή της 70η επετείου από τον θάνατο του πατέρα της Ελισάβετ, βασιλιά Γεωργίου, η βασίλισσα πέταξε με ελικόπτερο και κατόπιν οδηγήθηκε με αυτοκίνητο ως το Norfolk.



Πηγή της Mail αποκάλυψε πως το προσωπικό στο σπίτι ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τη βασίλισσας, η οποία επέλεξε να της ετοιμάσουν όχι το κύριο σπίτι αλλά τo εξοχικό ξύλινο σπίτι στο οποίο έμενε με τον πρίγκιπα Φίλιππο, αυτή τη φορά, την πρώτη χωρίς εκείνον στο πλευρό της.

Στις 6 Φεβρουαρίου η Ελισάβετ θα περάσει την επέτειο από τα 70 χρόνια βασιλείας της, το πλατινένιο Ιωβηλαίο ιδιωτικά με την οικογένειά της στο ξύλινο εξοχικό που λάτρευε ο Φίλιππος, μιας και οι επίσημοι εορτασμοί είναι προγραμματισμένοι για τον Ιούνιο του 2022.


https://www.instagram.com/tv/CX6PL8bpiVR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Φίλιππος αγαπούσε το ξύλινο εξοχικό

Όταν ο Φίλιππος άφησε τα βασιλικά του καθήκοντα σε ηλικία 95 ετών, την ηλικία που έχει η βασίλισσα σήμερα, αποκαλούσε το σπίτι στο Sandringham πραγματικό του σπίτι και έκανε ανακαίνιση για να φτιάξει όσο καλύτερα μπορούσε το ξύλινο εξοχικό ενώ ήθελε να φτιάξει μια καινούργια κουζίνα εκεί για να περνάει τις ημέρες του γράφοντας και ζωγραφίζοντας.

Όταν η Ελισάβετ δεν ήταν για δουλειές στο Λονδίνο, ταξίδευε μέχρι το ξύλινο σπίτι και οι δυο τους εκεί ζούσαν σαν ένα κανονικό ζευγάρι περισσότερο από κάθε άλλη φάση της κοινής τους ζωής.
Στο σπίτι αυτό, ο Φίλιππος επέμενε το προσωπικό να είναι ντυμένο με καθημερινά ρούχα και οι τέσσερις βοηθοί- μια καμαριέρα, ο επιστάτης, ο σεφ και ένα ακόμα άτομο για τις δουλειές τον λάτρευαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μοναρχία κλονίζεται! Το μεγάλο «όπλο» της βασίλισσας Ελισάβετ για να μείνει το Στέμμα ζωντανό

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών